18 yaş altı banka hesabı açmak için en mantıklı banka hangisi?

enessbelova

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sene 12. sınıfım ve beceri eğitimi için staj göreceğim ve staj ücretinin yatırılması için bir banka hesabı açacağım. Para gönderip alabileceğim, sanal kart oluşturup internet alışverişi vb. yapabileceğim bir banka önerir misiniz? Teşekkürler.

Arkadaşlar ben bu sene 12. sınıfım ve beceri eğitimi için staj göreceğim ve staj ücretinin yatırılması için bir banka hesabı açacağım. Para gönderip alabileceğim, sanal kart oluşturup internet alışverişi vb. yapabileceğim bir banka önerir misiniz? Teşekkürler.

Staj yeri söylemişti bize 3 4 sene önce maaşlar garantiye yatıyor garantiden hesap açın demişlerdi.

13-14 yıl önce staj için Denizbank'tan almıştım. Herhangi bir kısıtlaması yoktu. Kafana göre alma bence, çalışacağın yer hangi banka ile anlaşmalıysa oradan maaş kartı almanı söyler büyük ihtimalle.

Staj için açıyorsan işyerinin anlaşmalı olduğu bankadan açman gerek onu sana söylerler.

Peki kısıtladıkları şeyler neler.

Senin yaş kaçtı bu arada.

Çoğu şey kısıtlı değil ben sadece para gönderip almak ve intermet harcamaları için kullanıyorum.
Arkadaşların dediği gibi anlaşmalı bankaların kartını almanız daha iyi olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı