En mantıklı VDSL2 modem hangisi?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.276
Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Yeni evimde fiber altyapısı olmadığı için VDSL2'li modem almam gerekiyormuş. Kendileri bir modem önerdiler ancak pahalı geldiği için kabul etmedim. Sonra internette ufak bir araştırma yapınca genel olarak fiyatların bu civarlarda olduğunu gördüm. Fiber abonelerine ücretsiz modem veriyorlarmış ancak VDSL2 kullanıcılarına vermiyorlarmış.

Ben tek başına kullanacağım, maksimum 5-6 tane cihaz bağlanır. Ağda dosya transferi pek yapmam. Çekim gücü önemlidir. 5 GHz bandı olmalı.

Bana hangi marka/model ürünü tavsiye edersiniz?

ZyXEL modemler için TurkNet'te böyle bir durum var; IPv6 Hayatımızı Nasıl Etkileyecek? - Blog Yazıları ve Makaleler - TurkNet Blog

Bütçe 500 lira civarı. Çok yukarı gitmeyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Yeni evimde fiber altyapısı olmadığı için VDSL2'li modem almam gerekiyormuş. Kendileri bir modem önerdiler ancak pahalı geldiği için kabul etmedim. Sonra internette ufak bir araştırma yapınca genel olarak fiyatların bu civarlarda olduğunu gördüm. Fiber abonelerine ücretsiz modem veriyorlarmış ancak VDSL2 kullanıcılarına vermiyorlarmış.

Ben tek başına kullanacağım, maksimum 5-6 tane cihaz bağlanır. Ağda dosya transferi pek yapmam. Çekim gücü önemlidir. 5 GHz bandı olmalı.

ZyXEL modemler için TurkNet'te böyle bir durum var; IPv6 Hayatımızı Nasıl Etkileyecek? - Blog Yazıları ve Makaleler - TurkNet Blog

Kullanıyorum memnunum.

TP-Link Archer VR300 kullanıyorum, Wi-Fi menzili iyi değil gibi ama onun harici bir problem yaşamadım.

Modeminizi alırken 5 GHz özelliği bulunmasını unutmayın. Yakın mesafede alıcıları eski teknoloji olmayan cihazlarınız ile daha hızlı Wireless internet kullanmanıza olanak tanır.

Hem 2.4 GHz hem de 5 GHz yayın yapabilirsiniz aynı zamanda.

Herkese merhaba,

Asus alma ne alırsan al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı