En Memnun Kaldığınız Kargo Firması

Favori kargo şirketiniz hangisi?

• Aras Kargo

• Yurtiçi Kargo

• MNG

• Sürat Kargo

• PTT

• UPS

• DHL

• TNT

• Inter Global Kargo

• Metro Kargo

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Kullandığım firmalara göre değerlendirme yapacak olursam;

Aras kargoyu berbat buluyorum,

PTT'yi üşengeç ve sorumsuz buluyorum,

MNG ile kargo göndermesi sıkıntılı, kargoyu bana teslim etmede ise iyi gibi şu an.

Sürat Kargo da Aras ile çalışıyor galiba. Çalışanları Aras'ın kıyafetini giyiyor çünkü. :)
Sürat Kargo ile ilgili görüşüm Aras ile aynı.

İşini en iyi yapanın UPS olduğunu düşünüyorum. Ama UPS firması da kağnı hızında çalışıyor. :)
Bir ürün sipariş ettiyseniz kargocu firma UPS ise o ürünün hemen gelmesini pek beklemeyin. Maalesef bizim orada çok yavaşlar. :)

Yurtiçi kargoyu da kötülüyorlar. Ama, bizim orada UPS'den sonra en iyi Yurtiçi çalışıyor :)

Bizim orada UPS ve Yurtiçi iyi işliyor.
Aynen. Bizim orada da aynı :). Aynı yerde mi yaşıyoruz yoksa? :D

Bölgeden bölgeye hatta mahalleden mahalleye değişiyor. Ankette UPS’den sonra en çok Yurtiçi oy almış. Ama ben Yurtiçi’den nefret ettiğim kadar düşmanımdan nefret etmiyorum düşünün o kadar sıkıntı yaşadım. Ama Aras bugün Ankara’dan sipariş ver yarın 11’de kargo kapında. Şubelerinde etkisi var bunda.

Ankette adını görememekten acayip üzüldüğüm Hepsiexpress :) Gece 00:18'de verdiğim siparişi, ertesi sabah 11'de getirdiler.

Aslında böyle bir anket açılması yanlış.
"X Kargo" diye bildiğin şey orada acente bayiliği almış bir esnaf aslında.
Sen de o esnafa bakıp;
Puu "X Kargo" diyosun.
Olay bundan ibaret.
Bazı firmalar sıkı denetim yapıyor ve bundan dolayı daha az sorun çıkıyor.
Bunun haricinde iş ahlakına dayanıyor olay.

Zamana göre değişiklik gösterdiği için net cevap olmayacak.
Yakın zaman için konuşacağım ve bulunduğum bölge için söyleyeceğim.

- Bana gelecek olanları, yakın zamanda Yurtiçi ve Aras güzel getiriyor. En berbatı Sürat ve PTT keyfi gelince getiriyor.

-Kurye talep edince yine yakın zamanda Yurtiçi kampanya bahane edip almaya gelmedi, bildiri yapmadı, ağamıza getir dedi resmen.
Gelmeyince Aras ile iletişim kurdum o da biraz savsakladı ama 2 gün içinde geldi.

-Eski zamanlarda bana gelecek olan kargolarda en berbatı Yurtiçi, Aras, Sürat idi. MNG biraz iyidi o zamanlar. Geriye iyi firma kalmadı zaten :D Kötünün iyisiydi yani bu saydıklarım. Ancak yavaş yavaş geliştiriyorlar kendilerini. Sürat aynı yerinde devam ediyor ve daha kötüye doğru gidiyor gibi.

UPS ile deneyimim pek olmadı ama olduğu zaman normaldi ne iyi ne kötü 1 gün filan geç getiriyordu heralde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı