En nefret ettiğiniz fanboy topluluğu

Aslında işin teknolojik boyutuna ve yorumlarına bakılırsa, daha önceki konularda dahil, hepimiz genelde görüşünü, marka değeri, gibi konularda pazarlama yapan ve hep kitle sahibi şeyleri sevmiyoruz. Tamam her marka kitle sahibidir ama kitlenin eleştiride yapması lazım, bu kitlenin, körü körüne bağlı olması değil.
 
Razer'ın klavyelerinin tuşları 30 milyon basma ömrü var diyorsunuz ancak daha ucuza satılan ve daha kaliteli olan mekanik klavyelerde bu rakam 50 ve üstü civarlarında çıkıyor. Keza kasası diğer markanın üst seviye modellerinin yanında çok zayıf kalıyor. Haklı değerlendirmek bu. :)
Yeni klavyesiyle bu sayıyı 60 Milyona çıkardı. :)
 
Ryzen'e çöp, intel daha iyi diyen topluluk, Call of Duty'den başka oyun bilmeyen ergen topluluğu, CS:GO ve minecrafttan başka oyun bilmeyen velet topluluğu.
Minecraft ve CS:GO'dan başka oyun bilmeyince velet oluyormuş insanlar yeni öğrendim.
Mantığın mükemmel..
İntel'den başka işlemci olmaz fanboyları. Adamlar inat etmişler başka bir şey demiyorlar.
Çok doğru. Facebook'da bir Intel fanboyu ile karşılaştım. Sebeplerini anlatmama rağmen hala Intel üstündür diyor ve bana da fanboy diyor. İlginç. Kendisi zaten yeniliğe çok açık biri sadece Intel'i savunmuyor (!)
 
Minecraft ve CS:GO'dan başka oyun bilmeyince velet oluyormuş insanlar yeni öğrendim.
O arkadaş bunu kast etmedi. Sadece bu oyunları bilen velet topluluğunu sevmiyorum dedi. Sadece bu oyunlar bilen insanları sevmiyorum demedi. Oradaki "velet" kelimesi büyük fark yaratıyor. :)
 

Geri
Yukarı