En nefret ettiğiniz fanboy topluluğu

iPhone 6s'de sadece Instagram, WhatsApp kullanıp amiral gemilerini tokatladığını savunanlar.
Amiral gemilerini tokatlar biraz (hatta baya) saçmalama fakat gerçekten cihaz stabil çalışıyor (şöyle örnek vereyim, bir gün Redmi Note 7 kullanan arkadaşıma telefonumu verdiğimde üstüne para ile takas teklif etmişti). Bir S10-iPhone 11 gibi cihazlardan hızlı falan değil ama önerir misin dersen 2000 TL'nin üstüne önermem fakat altında alınabilecek iyi cihazlardan bir tanesi, sadece eski bir cihaz diye bu telefona çöp muamelesi yapılması hakikatten saçma çünkü aynı fiyata (yani giriş-orta sınıf) Android cihaz aldığınızda (Android kendini geliştirdi ve geliştirmeye de devam ediyor bu konuda) ve cihazı biraz dolu dolu kullandığınızda cihaz kendini frenliyorken A9 işlemci (pil sağlığı performansını düşmediği sürece) kendini frenlemiyor, günümüzde son dediğim şeyi göremeyecek olsak da bu telefonların sosyal medyadan başka hiçbir işe yaramadığı dönemde kendini belli edecektir, Android animasyonlarda kasarken IOS animasyon süresince bekletecek ve aynı performansı verse bile Android kullanıcıyı sinir ederken IOS animasyon yüklenmesinden sonra düz devam edecektir (ve buna işletim sisteminin optimize olması diyoruz, bunu bir Galaxy S6 gibi eski amiral gemisi cihazlardan birisini aldığınızda da fark edersiniz, sadece IOS'a özgü bir durum değil, çıkış yaptıkları segmentten ve üreticilerin ona göre verdiği yazılım ile alakalı). Son olarak bu telefonun bir alınma sebebi de tek elde kullanmasının çok basit ve rahat oluşu+plastik olmayan ve kaliteli bir gövde malzemesinden oluşan yapıya sahip olması (fakat düz modelde batarya bir rezalet, alınacak ise bir powerbank ile kullanılmalı veya Plus modellere yönelinmeli).
 
"Intel, tek çekirdek olarak AMD'den daha iyi" diyen fanboy topluluğu.

"Nvidia, AMD'den daha az ısınıyor ve daha az güç tüketiyor" diyen toplulukta dahil.
 
Intel fanboylarına gıcık olduğum için zamanında AMD işlemci aldım. Kısmen pişman olarak i7 9700'e döndüm şimdi. (Gerçi şimdi de diyecekler Ryzen başka. Eski AMD değil diye ama AMD bir daha yok abi. :) )

Apple tayfasına sinir olduğumdan hiç kullanmam diyerek Sony, Samsung gibi telefonlar kullandıktan sonra bir şekilde Iphone7 aldım. Son durum. Sony iyi ama piyasası yok. Güncelleştirme çok geç geliyor veya gelmiyor. Yazılım desteği vasat. Bence Samsung ise çöp. Malzeme kalitesi çok kötü geliyor bana. Iphone7 yorumum ise tamam bellek olarak iyi değil, işlemcisi güçlü değil. Ama çok stabil çalışıyor bu alet ya. Hayalimdeki telefon: Kasa dayanıklılığı ve kalitesi Sony gibi, yazılım desteği ve piyasası Samsung gibi, fiyatı Xiaomi, Huawei gibi, yazılımı Iphone gibi olmalı. :)
 
Witcher fanboylarına ayar oluyorum. Daha doğrusu, Witcher oynamadıysanız sizi toplumdan dışlarcasına aşağılayan topluluktan nefret ediyorum.
 

Geri
Yukarı