En nefret ettiğiniz şeyler

  • Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 3B
CS'de hilecinin maçı alıp "GG, Ez" yazması.

1- LGBT hakları isteyip sonra milletin dinini kötüleyenler.
2 - Kiralık BMW ile para avcısı kızların g##### kaldıran aptallar.
 
İfade özgürlüğünün sansürlenmesi, sırf hepsini bir ara ifşa etmek için arşivliyorum.
Eki Görüntüle 1353819
Hocam mesajıma düşündürücü emojisi atmışsınız, bu durum size neden garip geldi ki? 🙂 @Alex Casey

Özellikle bir firmadan ürün alacağım zaman ilgili firmayı Ekşi Sözlük'te aratıyorum, eğer firma başlık sildirdiyse o zaman o firmadan uzak duruyorum ve zamanı geldiğinde ifşa etmek için sildirilen başlığı arşivliyorum. Örneğin Ekşi Sözlük'te "Yılmaz Redüktör" firmasını aratın, mahkeme kararını görürsünüz. :)

Tabi arşivlediklerimde sadece firmalar yok, çoğunluğunu haberler oluşturuyor. Örneğin "Falanca kişi köpeği bıçakla öldürdü" "Falanca kaymakamı 20 TL için mekan bastı" gibi haberler.

Bir insan(!) düşün, bir suç işlesin sonra olay internet haberlerine yansısın sonra o suç işleyen insan(!) internette hakkında çıkan haberleri mahkeme kararı ile kaldırttırsın. Ohh ne güzel dünya, öyle değil mi? Sabrediyorum, zamanı gelince hepsini ifşa edeceğim.

Hayatta en nefret ettiğim şey basının sansürlenmesi.
 
Sıkılmak, hatta sıkılmaktan sıkılmak.
Parasızlık, yokluk, hastalık, yorgunluk, uyandırılmak, yeterince uyumamak, yalnızlık, cimrilik, bıkmak, kötü haberler, fazla gürültü, yoğun trafik, kirlilik ve çöp, saygısızlık, maneviyatsızlık, kalitesiz olan herşey, soğuk hava, çok sıcak hava, kapalı hava, unutmak, vicdansızlık, zalimlik, haksızlık, yasaklar bunlardan bazıları.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı