En para güvenli mi?

Nasıl kayıt olucam, para yollamak için bir IBAN verir heralde. Biraz anlatır mısın?

Merhaba, Enpara normalde QNB Bank'a aitti sonradan birbirinden ayrıldılar tek çatı altına geçti. Enpara uygulamasını indirin oradan müşteri ol diyip başvuru işlemini tamamlayın. Ardından kaydınızı tamamlamak için müşteri temsilcisi ile görüntülü konuşacaksınız sonrasında işlem tamam.

Merhaba, Enpara normalde QNB Bank'a aitti sonradan birbirinden ayrıldılar tek çatı altına geçti. Enpara uygulamasını indirin oradan müşteri ol diyip başvuru işlemini tamamlayın. Ardından kaydınızı tamamlamak için müşteri temsilcisi ile görüntülü konuşacaksınız sonrasında işlem tamam.
Eyvallah 😎

Nasıl kayıt olucam, para yollamak için bir IBAN verir heralde. Biraz anlatır mısın?
Zamanında başvuru yapmıtığımda eve bir kişi gelmişti ve gerekli evrakları v.s imzalatıp kartımı teslim etmişti.

Iban v.s herşey standart bir banka. Mobil uygulamasından tüm işlemleri gerçekleştirebiliyorsun.

Masrafsız bankacılık vadediyor, şubesi de yok sadece Online bankacılık. Sizce güvenli mi?
Hiçbir masraf yok, hiçbir kampanya da yok. Diğer özel bankalar (buna Enparanın çatı firması QNB de dahil) 2-3 ay herhangi bir harcama yapmazsanız sizi arayıp size özel kampanya çıkarıp sizi alışveriş yapmaya iterken, Enparada hiç öyle bir arayış yok. Mesela Akbank ben harcama yapmadığım zaman "150 TL harcamaya 150 TL değerinde chip para", Garanti Bankası "750 TL harcamaya 1500 TL değerinde Bonus Puan" gibi kampanyalar yaparken Enparanın kullandığım tek kampanyası her ay Spotify ve Youtube Premium için 100TL'ye kadar iade kampanyası. Benim bütün paramı Enparada tutuyorum, harcamalarımı diğer kartlardan yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı