En Performanslı Android Emulatörü

Erhan Gök

Hectopat
Daha fazla  
Dediğim gibi en az RAM'i tüketen, kasmayan bir emulatör önerirseniz sevinirim. 4 GB RAM'im var. Oyun oynayacağım ve sizce emulatör mü, yoksa sanal makineye Android mi yüklemeliyim? Remix OS nasıldır? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl önce bluestacks,Nox ve bir emulatör daha kullandım aralarında bana göre en iyisi Noxtu fakat dediğim gibi 1 yıl önceki performansları böyleydi şimdiki durumu hakkında pek bir fikrim yok. İndirecek olsam hangisini indiririm? Kesinlikle Nox.
Nox'u ilk defa duydum. Sanırım Bluestacks kadar ön planda olacak kadar popüler değil ama bir bakayim bende. :)

Bluestacks içi reklam dolu leş bir emülatördür. Ben Nox Player kullanmayı tercih ediyorum ama KoPlayer ve Andy gibi emülatörleri de tercih edebilirsiniz. MEmu da bir alternatif.
Andy'i bende kullandım. Şahsen kullandıktan bir kaç gün sonra, tamamen siyah ekran sıkıntısı vardı. Andy önermiyorum yada en azından AMD ekran kartı kullananlar için.

Bluestacks ta kasma problemi yaşadım ara ara ama bir kaç yıl oluyor kullanalı. Nox Emülatör güzel şuan kullanıyorum. Ama PC özelliklerine göre kasma oranı kişiden kişiye değişiyor.

Birçok emülatör denedim fakat bunlardan sadece 2 tanesi iyi çıktı.Andy'yi kullanmanızı önermem çünkü Andy söylemek istemediğim birçok kötü şeyi yapıyor.Gameloop desem o emülatör de tüm android oyunlar yok.LD Player hiç güvenli değil Andy gibi.Nox Player'i de çalıştırmak bir mesele oluyor.meMU'yu öneririm fakat kusursuz bir emülatör istiyorsanız en iyi olan BlueStacks'i kullanın.(meMU'nun kusuru ise 59 ya da 99'da kalma hatası veriyor.)
-Ya BlueStacks ya da meMU-

gameloop denemelisin 2 gb ramde çok rahat oynanıyor
bugün koplayer denedim ve denemende yarar var

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı