mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 27 Nisan 2020 #21 İsa Takmaz dedi: Konuya hakim değilim home ile pro arasında performans farkı mı var. Pc yi oyun için kullanıyorum. Home kullanmam daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Pro kullanın. Korsan indirirsen en azından Defender koruması var. Home sürümü güvenlik açısından kötü. İkisi de performansı çok etkilemez.
İsa Takmaz dedi: Konuya hakim değilim home ile pro arasında performans farkı mı var. Pc yi oyun için kullanıyorum. Home kullanmam daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Pro kullanın. Korsan indirirsen en azından Defender koruması var. Home sürümü güvenlik açısından kötü. İkisi de performansı çok etkilemez.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 27 Nisan 2020 #22 İsa Takmaz dedi: Konuya hakim değilim home ile pro arasında performans farkı mı var. Pc yi oyun için kullanıyorum. Home kullanmam daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Evet, daha iyi olur, arkada daha az kaynak kullanıyor Home, ardından RAM ve CPU kullanımı Pro'dan düşük.
İsa Takmaz dedi: Konuya hakim değilim home ile pro arasında performans farkı mı var. Pc yi oyun için kullanıyorum. Home kullanmam daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Evet, daha iyi olur, arkada daha az kaynak kullanıyor Home, ardından RAM ve CPU kullanımı Pro'dan düşük.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #23 Silinen üye dedi: Enterprise Genişletmek için tıkla... Enterprise büyük firmaların kullandığı Windows sürümü. Sanırım tekli satmazlar. Enterprise Microsoft Defender'ın en güçlü olduğu sürüm.
Silinen üye dedi: Enterprise Genişletmek için tıkla... Enterprise büyük firmaların kullandığı Windows sürümü. Sanırım tekli satmazlar. Enterprise Microsoft Defender'ın en güçlü olduğu sürüm.
İsa Takmaz Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #24 Silinen üye dedi: Evet, daha iyi olur, arkada daha az kaynak kullanıyor Home, ardından RAM ve CPU kullanımı Pro'dan düşük. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Silinen üye dedi: Evet, daha iyi olur, arkada daha az kaynak kullanıyor Home, ardından RAM ve CPU kullanımı Pro'dan düşük. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler