En performanslı ve en hafif Windows 10 sürümü

2004, Pro ve Kaspersky kullanıyorum. En iyisi.
Hocam en hafif diyor. Kaspersky zaten çok ram harcıyor ve performans düşürüyor. Pro ise daha fazla özellik demek. O yüzden ya Orjinal Home sürümü kurup kullanmadığı şeyleri silecek yada montajlanmış bir Windows Home indirecek.

Hocam en hafif diyor. Kaspersky zaten çok ram harcıyor ve performans düşürüyor. Pro ise daha fazla özellik demek. O yüzden ya Orjinal Home sürümü kurup kullanmadığı şeyleri silecek yada montajlanmış bir Windows Home indirecek.
Biliyorum. Arkadaşlar Home ve Enterprise sürümlerini belirtmiş. Ben de en iyi ve korunaklı olanı belirttim.

Öncelikle söylemeyi hep unutuyorum, beni affedin 🙂 Herkese hayırlı Ramazanlar 🙂 Konumuza dönersek, en hafif ve performanslı Windows 10 sürümünün ne olduğu hakkında bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Eğer düşük sistemli bir PC kullanıyorsanız 32-bit Windows 8.1´i kullanabilirsiniz.

Konuya hakim değilim home ile pro arasında performans farkı mı var. Pc yi oyun için kullanıyorum. Home kullanmam daha mı iyi olur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı