En Prime CS:GO döneminizden bahsedin

Kanalımda baya bir video var ama en iyisi bir video + playlist olarak atayım ilginizi çekerse izlersiniz. Eski videolara doğru ilerledikçe mg - nova zamanlarıma kadar gidiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşımla oynarken rekabetçi maç sonunda fabrika yenisi MP7 - Fade çıkmıştı. O günden sonra bayağı iyi MP7 oynamaya başladım. Sonra yatırım amaçlı satınca oyunun tadı kalmadı.

Şu an olsa gerek. 2 hafta önce hayatımda ilk defa Global Elite oldum ama ortalama bir Global kadar bile oynadığımı düşünmüyorum. Daha çok güzide gibiyim fakat belki 1 tık oyun hissiyatım daha iyi olduğundan çıkmış olabilirim çünkü aimim reflekslerim leş. Global olunca dedim faceit oynayayım. 1200 eloya çıktım aha dedim 5 levele az kaldı, evelsi gün sarhoş sarhoş oynayıp 1100'e kadar düşürdüm malum refleksler zaten çöp, kafa güzel olunca ya da dünden kalma olunca benim oyunu komple bozuyor. Ondan sonra da daha girmedim oyuna daha doğrusu maça :D Boş oda açıp diğer haritalarda nasıl utility kullanılır diye alıştırma yapayım dedim fakat kanser oldum. Attığım en basit smokelar bile gitmedi. Mirage'da pencereden şorta atlamayı 1 saat çalıştım en ufak bir şekilde abartmıyorum. En fazla %40'ını falan başarmışımdır. Hep diyorum, bu oyun cidden herkese göre değil. Bakın güya rekabetçide en iyi %1'lik dilime girmiş biri olarak diyorum bunu ama rezalet oynuyorum. Ustalaşması çok zor bir oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı