En rezil olduğunuz an

Hocam video internetten dolayı açılmyor yaşadığım olayın aynısı Cem Yılmaz programında mı var

İlkokulda sınıfta çok pis osurmuştum. Hoca dahil tüm sınıftakiler dışarı kaçtı, benim sayemde o ders beden yapmıştık.

Pandemi dönemiydi canlı dersim vardı hoca bir sunum anlatıyordu ders işlemiyordu sonra mikrafonum açık kalmış tabi bu ne biçim ders dedim sonra hoca dediki çıkabilirsin istersen dedi baya utanmıştım .

Yarın Almanca performans ödevi gösterisinde olacağım.
böyle dilin böyle okunuşun ta ***

Baban insaflı adammış, kıymetini bil. Hiç konuşmamış bile bu konuyla alakalı Benim babam yakalasa sokakta yatıyordum.

Orta okulda hoşlandığım kızın önünde basketbol oynarken artistik yapacağım derken sırt üstü yere düşmem ve birkaç saniye nefes alamayıp hüngür hüngür ağlamam.

En can alıcısını ben anlatıyorum 1. Sınıfta pantolonumun çat kısmının tamamen yırtılmış ve benim de haberim olmadığı için yürüyerek (1 km) eve gitmiştim. Eve gelip annem söylediğin okula bir hafta gidemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…