En sacma moderatörlerin bulunduğu forum: Technopat.net

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

@Recep Baltaş bunu beğendi.

Technopat bu halleriyle güzel. Bırakın kalsın böyle Türkçemizi koruyan kurallar. Kalsın ki Technopat'ı diğer sitelerden ayıran kocaman bir güzelliği olsun.

Konuya klon ve de saçma mesajlar gelmeye başladı. Birazdan kilitlenir Ne güzel işte, konudan sıkılmadan kapanmış olacak, siz daha ne istiyorsunuz

''Beni böyle sev seveceksen... Girme gönlüme girme ömrüme ne dertliymiş bu diyeceksen...''
Şirin için dağları delmek...
Taraf tutmuş olsam, bu kesinlikle benim gibi üyeler olurdu herhalde. Lakin ortada bir kural varsa ve bu kural herkes için geçerliyle, benim buna itirazım bek bi' anlamsız olur.
Vay be, bunları ben mi söylüyorum

Aslında burada üyelere de misafirlere de çok büyük iyilikler yapılmakta ama bunu başta anlamak biraz zor tabii.
Zaman her şeyin ilacı

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açan arkadaşın mesajı neden düzeltilmemiş? Uygunsuz üslup, hata dolu yazım... O "TDK bekçileri" olmasa forum "pis" olurdu. Konunun onay alması garip.
Recep Baltaş belirtmiş:

Konuyu açan arkadaşın mesajı neden düzeltilmemiş? Uygunsuz üslup, hata dolu yazım... O "TDK bekçileri" olmasa forum "pis" olurdu.

Neden düzeltilmediği ikinci mesaj içerisinde yazıyor. Çuvaldızı batırmadan evvel iğneyi sağlama almak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…