R
Redburne
Ziyaretçi
Burda bir yanlışlık göremiyorum, nokta koymaya gerek yok. ''Ve'' burda gereksiz değil. Sadece ''Ve''yi arka arkaya birden çok kullanmış.özen gösteriyorum ve anladığım kadarıyla
Burda bir yanlışlık göremiyorum, nokta koymaya gerek yok. ''Ve'' burda gereksiz değil. Sadece ''Ve''yi arka arkaya birden çok kullanmış.özen gösteriyorum ve anladığım kadarıyla
Kurallara uymak hiç ama hiç zor değil, kurallar katıda değil.
Ben ilk mesajımda ceza aldım, daha sonra "hemen kuralları okudum." O günden sonra bir müddet kurallara uymaya "çalıştım," şimdi ise uymaya "çalışmıyorum."
Tamam, yeni üye olabilirsin ve bu yüzden küçük hataların sonucu uyarı aldığına isyan ediyor da olabilirsin. Fakat kardeşim ceza bittikten sonra, halen neden uymamakta ısrar ediyorsun!
İmla kuralına uyulmamış, yazım hatalarıyla dolu bir kitabı okumaktan zevk alır mısınız?
Noktalama İşaretleri Online Test, Noktalama Konusu Test Çöz | Online Testler
"özen gösteriyorum(nokta) ve anladığım kadarıyla" Şimdi anladın mı?Burda bir yanlışlık göremiyorum, nokta koymaya gerek yok. ''Ve'' burda gereksiz değil. Sadece ''Ve''yi arka arkaya birden çok kullanmış.
Ya noktayı kullanmayacaksınız ya da ''Ve''yi. Arkadaş orada yanlışlık yapmamış."özen gösteriyorum(nokta) ve anladığım kadarıyla" Şimdi anladın mı?
Recep Baltaş belirtmiş:Konuyu açan arkadaşın mesajı neden düzeltilmemiş? Uygunsuz üslup, hata dolu yazım... O "TDK bekçileri" olmasa forum "pis" olurdu. Konunun onay alması garip.
Mesajınızdaki hataları düzeltmedim. Konuyu da bu tür eleştirileri dikkate aldığımızı göstermek için onaylıyorum. Tabi sizin eleştirinizde yapıcı bir kısım göremediğimizden işleyişimizde herhangi bir değişikliğe gitmeyeceğiz.
Konuyu açan arkadaşın mesajı neden düzeltilmemiş? Uygunsuz üslup, hata dolu yazım... O "TDK bekçileri" olmasa forum "pis" olurdu.
Konuyu açan arkadaşın mesajı neden düzeltilmemiş?
Mesajınızdaki hataları düzeltmedim. Konuyu da bu tür eleştirileri dikkate aldığımızı göstermek için onaylıyorum. Tabi sizin eleştirinizde yapıcı bir kısım göremediğimizden işleyişimizde herhangi bir değişikliğe gitmeyeceğiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.