En şanslı olduğum E-Ticaret alışverişi deneyimi

156318

Kilopat
Makaleler
5
Ben N11'den 100 liraya basit bir saat almıştım, saatin 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliği vardı fakat benimki nedense su geçirmişti. Saati mağazaya bu su geçirdi diyerek geri gönderdim. Satıcı ürünü garantiye gönderdi, ben ise satıcıya saatin durumunu sordum. Satıcı saatin değişimini servisin yapmadığını söyledi ama müşteri memnuniyeti adına benim isteğim doğrultusunda başka bir saat gönderdi. Satıcıyı aramadım bile, tüm iletişimi soru sor bölümünden kurdum.

Peki, sizin en şanslı olduğunuz alışveriş neydi?

Bende şeytana uyup çakma airpods aldım tek kulaklığı çalışmadı direk iade ettim kendileri yenisini göndereceklerini söylediler ama ben yeniden bozuk çıkar diye para iadesi almıştım.

Hepsiburada'dan 40 TL'ye paragraf almıştım yanlış gönderdiler. Arayıp sordum değişim olma durumunu,o sizde kalsın size 40 TL'lik çek verelim dediler. Şans mı bilmem ama beleş kitap almıştım.

2 Gb diye aldığım ekran kartı 4 gb gelmişti
R7 240, o zamanlar bunu alabiliyordum.

En şanslı E-Ticaret alışverişirim teşhir ürün diye aldığım Playstation 4 Slim sadece kutusuz ve adıma faturasız sıfır ürün gibi geldi.

Bir keresinde ise Çiçek Sepetinden çiçek yollamıştım birine, belirttiğim saat dışında sabah gönderdiler diye şikayet etmiştim adamlar 1 demet gül özür amaçlı gönderdiler, hem de canlı kanlı gül

En şansız anım da EA Play yıllık 69 ₺'ye Steam'de açıldığında tam hesaba bakiye yükledim ki satın almayı kapatıp fiyatı 170 ₺ yaptılar.

Trendyol'dan uydu sipariş etmiştik 1 hafta boyunca adam kargoya vermedi en sonda adam siparişi iptal etti ve Trendyol'da bize özür dileyerek 20 TL hediye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…