En sevdiğiniz 5 oyun nedir?

  • Far Cry 1 - Kendisi aslında bir teknoloji demosu üzerine yapılmış bir hikayeli oyun ama benim çocukluğum için özel bir yeri var o yüzden :D Hala Ubisoft konferanslarında ümit ederim belki Far Cry 1 Remake yaparlar diye :D
  • Alien Isolation - Alien filmlerinin hastasıyım ama bu oyundan önceki alien oyunları tam bir rezaletti ama bu bir başyapıt benim için.
  • The Witcher 3 - Adam akıllı oynayıp tüm yan görevler vesaire bitirdiğim ilk RPG oyundur kendisi.
  • Metal Gear Solid 5: Phantom Pain - Beni ağlatan ilk oyundur. (Quiet'ın bir sahnesinde :D) Oyunlara karşı olan bakış açımı değiştiren oyundur. Önceden hikayeyi pek önemsemezdim ama bu oyundan sonra piyasadaki tüm AAA ve AA hikayeli oyunları tecrübe ettim.
  • SatisFactory - Zaten erken erişim oyunu diye sıfır beklenti ile başladığım ama beni oldukça şaşırtan ve 200 saat civarı oynanama sebep olan bir oyundur. Rüyamda bile bana taşıma bandı çektiren ve ulan şöyle yapsaydım daha verimli olur diye düşündürten, kağıt kalem alıp matematiksel hesaplamalar yaparak maksimum verimlilikteki optimum fabrikayı kurdurtan garip bir oyun :D Yan ekranda youtube vesaire açıp oynanacak chill bir oyun :D
 
Son düzenleme:
İlk 5 Dark Souls 3, Witcher 3, Skyrim, Overwatch, Sea of Thieves fakat eğer Bloodborne oynayabilirsem mutlaka listeye alırım. En sevdiğim soundtrack Crysis 2 Epilogue.
 

Geri
Yukarı