En sevdiğiniz anakart modeli nedir?

Bir konusunu açmadığın kalmadıydı onu da yaptın ya yarın güneş batıdan doğarsa şaşırmam. 🤣 🤣
836578100157612044.jpg

Şaka maka X99A MPower severim:
1024.png

Retro temasını en iyi temsil eden anakart. Under construction havası da veriyor biraz.

Ne kadar çok mavi renk var anakart üzerin de.

Hocam unutmuşsunuz. Saygılarımla 🌹
Hatırlattığınız iyi oldu hocam. Günün yorgunluğu ile bazen bunun gibi senaryolar boy gösterebiliyor. 🤏🏼🤢

RGB'siz parçalar çoktu. Hatta RGB ışıklandırma yoktu kasalarımıza kendimiz neon alırdık. Led değil, bildiğiniz neon... :)
Cafcaf gösterisi renklerdi. 🤌🏼
Bahane ile yaşımı da biraz belli ettim. 🤫

Saygılarımla. 🌹

1619580086-n7-b550mainwhite.png

121-RL-E597-KR_LG_1.png

Bu iki arkadaş hoşuma gidiyor. Şatafatlı bir şey denirse ASRock Aqua X570 ve Z790 Taichi ve Taichi Carrara diyebilirim.

Kimse NZXT sevdamı sorgulamasın ayrı bir meseledir.

Bende 1999'dan kalma bir anakart var. Slot işlemcili. PCI-E slotu yerine şu slotlar var;

PCI
ISA
AMR
PCI-X
AGP

O kadar eski yani. Ben de onu sakladım. 10 güne retro sistem hazırlayacam.
FX 5500 AGP versiyon vardı bende.
Bu arada ironiktir ki benim ilk ekran kartım FX 5500, şu an olan kart RX 5500. :)

Konu gayet açıktır. Sosyal kullanıcılarının en sevdiği anakart modelini merak ettim. Benim en sevdiğim anakart modeli budur:

ASRock Z790 DDR5 LGA1700 Sonic the Hedgehog editon:

Eki Görüntüle 1762690

Eki Görüntüle 1762691

BIOS menüsü:

Eki Görüntüle 1762692

Eki Görüntüle 1762693

Eki Görüntüle 1762694

@88602 @ChaosBoost @charm

Umarım ben hastalığımdan kör olmadan önce Recep abi inceleme yapar... @Recep Baltaş

1 bu 2 rahmetli Z77A-G43

Ne hastalığınız var hocam? Umarım iyileşirsiniz.

Bana o anakartı sırf Sonic var diye sevmişsiniz gibi geldi. Güzel gözüküyor tabii.

Gözlerim bozuk ve o kadar hızlı büyüyor ki kör olma ihtimalim var. Sonic olmadan yüzüne bakmam o anakartın.

Gözlerim bozuk ve o kadar hızlı büyüyor ki kör olma ihtimalim var. Sonic olmadan yüzüne bakmam o anakartın.
Gecmiş olsun kanka. Kanka, her güzel şeyin sonu vardır bunu unutma. İnsan ömrü de bir gün bitecek ve tarih olacağız. Her şey zamanında güzeldir. Bu arada merak ettim? Göz nasıl büyüyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı