En Sevdiğiniz Çizgi Diziler

En sevdiğiniz çizgi dizi/film

• Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedir

• DC Super Hero Girls

• Sürekli Dizi

• Gumball

• Marsupilami

• Gravity Falls

• Adventure Time

• Star Kötü Güçlere karşı

• Spider Man

• Scooby Doo

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu arada gerçek insanların oynadığı dizilere girersek çok güzel diziler biliyorum televizyonda yayınlanan. Disney XD'de oluyordu daha çok da o kanal artık yok sanırım.

Yurtdışında var diye biliyorum. Sanırsam bahsettiğiniz diziler benim en ama en favorilerimden biri olan Jessie. Yanında Wawerly Büyücüleri ve Hannah Montana'da var. Şimdi düşündüm de yaşlanmışım bee...

Bu arada gerçek insanların oynadığı dizilere girersek çok güzel diziler biliyorum televizyonda yayınlanan. Disney XD'de oluyordu daha çok da o kanal artık yok sanırım.
Soy Luna, İyi Şanslar Charlie falan diyorsun galiba. Bir tane daha vardı okulda geçiyordu komedi dizisiydi ( Disney Dizileri zaten komedi olur )

Bunu ben de çok severdim, unutmuşum.
Ciddi bir olay örgüsüne sahip olmalarından ötürü olsa gerek, genel olarak Disney'in çizgi dizileri hep daha güzel gelmiştir.

91ab7a304fe36cb34e0a3642c798c480.jpg

Söyle bakalım, bu neydi?

maxresdefault.jpg

Disney Channel'da hatırlıyorum ben onları, hiç varlığından bile haberdar olmadım Disney XD'nin :(
Zeke ve Luther, Drake & Josh, Zack & Cody Güvertede, iCarly, Bir Çift Kral, Im in the Band, Lab Rats, Big Time Rush... Kareteci tipler vardı da onun adını unuttum. Dahası aklıma gelir birazdan.

Herkes çizgi dizi izlemeyi çok seviyir ve istiyor. Ama genelde izlenmiyor. Neden acaba merak ettim.
Ben izliyorum, hatta bu gece uyumayacağım sabah 5 gibi Mucize Uğur böceği kara kedi var 3. sezon'dan bir bölüm, ondan sonra 7 civarı 3 bölüm Sezon 2 var, izleyeceğim 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı