Bu arada gerçek insanların oynadığı dizilere girersek çok güzel diziler biliyorum televizyonda yayınlanan. Disney XD'de oluyordu daha çok da o kanal artık yok sanırım.
Yurtdışında var diye biliyorum. Sanırsam bahsettiğiniz diziler benim en ama en favorilerimden biri olan Jessie. Yanında Wawerly Büyücüleri ve Hannah Montana'da var. Şimdi düşündüm de yaşlanmışım bee...
Bu arada gerçek insanların oynadığı dizilere girersek çok güzel diziler biliyorum televizyonda yayınlanan. Disney XD'de oluyordu daha çok da o kanal artık yok sanırım.
Zeke ve Luther, Drake & Josh, Zack & Cody Güvertede, iCarly, Bir Çift Kral, Im in the Band, Lab Rats, Big Time Rush... Kareteci tipler vardı da onun adını unuttum. Dahası aklıma gelir birazdan.
Ben izliyorum, hatta bu gece uyumayacağım sabah 5 gibi Mucize Uğur böceği kara kedi var 3. sezon'dan bir bölüm, ondan sonra 7 civarı 3 bölüm Sezon 2 var, izleyeceğim