- Katılım
- 31 Temmuz 2015
- Mesajlar
- 7.605
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 74
Herhalde... Çizimleri İspanya'dan ithal etmiyorlarsaHala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı?

Herhalde... Çizimleri İspanya'dan ithal etmiyorlarsaHala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı?

Benim de çıkış saatime denk geliyordu, çantamla koltuğa atlayıp bunu izlerdim. Biraz gecikirdim, ama olsunLego Ninjago'nun bölümlerini kaçırmazdım genelde, tam okuldan dönüş saatime denk geliyordu.
Eki Görüntüle 670783
Ben 10 demişken. İlk öğrendiğim ingilizce kelimelerden biri Ben 10 sayesinde oldu. Ben ten derdik. Sonra düşündüm ten 10 muş ingilizce.En eski Ben10.![]()
Ben de BenTen 10 derdim.Ben 10 demişken. İlk öğrendiğim ingilizce kelimelerden biri Ben 10 sayesinde oldu. Ben ten derdik. Sonra düşündüm ten 10 muş ingilizce.
İngilizcesini okuyunca ilk anlayamamıştım ama şimdi aklıma geldi. Nasıl unuturum bunu. Baya izlerdim.The Fairly Oddparents da.
Yaşım mı yetmedi ne... ☹
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.