FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Benim tarhana, mercimek ve yoğurt çorbası. Sizin? (Daha fazla seçenek ekleyemedim.)
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 29 Aralık 2020 #2 Tavuklu şehriyeli çorbayı beğenmeyenin damak zevki yoktur. (ismi tavuk çorbası olarak geçer herhalde )
Tavuklu şehriyeli çorbayı beğenmeyenin damak zevki yoktur. (ismi tavuk çorbası olarak geçer herhalde )
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #4 İlginç bir konu Domatesciyim
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.375 Makaleler 2 Çözümler 16 29 Aralık 2020 #5 Mercimek çorbası. Sürprizbozan: Küfürlü videodur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mercimek çorbası. Sürprizbozan: Küfürlü videodur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #6 Mutfağa giriyorum ne var diye soruyorum. Mercimek. Hayallerimle oynadın madem tarhana yok niye oraya çorba yazıyorsun?? Çorba!
Mutfağa giriyorum ne var diye soruyorum. Mercimek. Hayallerimle oynadın madem tarhana yok niye oraya çorba yazıyorsun?? Çorba!
Tahaboi Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #7 Tavuk ile mercimek çorbasını severim fakat ikisi arasından seçmek zorunda kalırsam kesinlikle tavuk derdim.
Tavuk ile mercimek çorbasını severim fakat ikisi arasından seçmek zorunda kalırsam kesinlikle tavuk derdim.
Dyvanx Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 533 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #8 anil1632 dedi: Tavuklu şehriyeli çorbayı beğenmeyenin damak zevki yoktur. (ismi tavuk çorbası olarak geçer herhalde ) Genişletmek için tıkla... Ben hiç sevmem ama damak zevksiz olduğumu kabul ediyorum.
anil1632 dedi: Tavuklu şehriyeli çorbayı beğenmeyenin damak zevki yoktur. (ismi tavuk çorbası olarak geçer herhalde ) Genişletmek için tıkla... Ben hiç sevmem ama damak zevksiz olduğumu kabul ediyorum.
KS KS FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #9 Tahaboi dedi: Tavuk ile mercimek çorbasını severim fakat ikisi arasından seçmek zorunda kalırsam kesinlikle tavuk derdim. Genişletmek için tıkla... 3 Adet oylama yapabiliyorsun.
Tahaboi dedi: Tavuk ile mercimek çorbasını severim fakat ikisi arasından seçmek zorunda kalırsam kesinlikle tavuk derdim. Genişletmek için tıkla... 3 Adet oylama yapabiliyorsun.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 29 Aralık 2020 #10 Limonlu tavuk suyu çorbası ve limonlu mercimek çorbası favorimdir.