bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.752 Makaleler 1 Çözümler 81 17 Nisan 2024 #21 "Azdan az, coktan cok gider." lafini cok begeniyorum. Unlu dusunur Suleyman Cakir'in hem racon kesip hem de termodinamik resitali verdigi bu soz ilk aklima gelen ozlu sozlerden biri.
"Azdan az, coktan cok gider." lafini cok begeniyorum. Unlu dusunur Suleyman Cakir'in hem racon kesip hem de termodinamik resitali verdigi bu soz ilk aklima gelen ozlu sozlerden biri.
hsn741 Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 255 24 Nisan 2024 #22 İntihar düşüncesi muazzam bir tesellidir. Onun sayesinde insan birçok karanlık geceden sağ çıkar. -Frederich Nietzsche
İntihar düşüncesi muazzam bir tesellidir. Onun sayesinde insan birçok karanlık geceden sağ çıkar. -Frederich Nietzsche
Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 1 Mayıs 2024 #23 "Kanma insanın samimiyetine, Menfaati için gelir vecde, Allah vaat etmeseydi cenneti, Ona dahi etmezdi secde." ~Ömer Hayyam - Rubailer
"Kanma insanın samimiyetine, Menfaati için gelir vecde, Allah vaat etmeseydi cenneti, Ona dahi etmezdi secde." ~Ömer Hayyam - Rubailer
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Yer Türkiye 8 Mayıs 2024 #24 En sevdiğim filozoflardan biri Albert Camus. Onun "Hayatın anlamını keşfetmek değil, ona anlam vermek gerekir." sözü beni her zaman etkilemiştir.
En sevdiğim filozoflardan biri Albert Camus. Onun "Hayatın anlamını keşfetmek değil, ona anlam vermek gerekir." sözü beni her zaman etkilemiştir.
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 738 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #25 467597 dedi: En sevdiğiniz filozofu ve hemen yanına o filozofun en beğendiğiniz sözünü yazın. Genişletmek için tıkla... "Mesele hakikati bulmak değil,mesele benim için hakiki olan hakikati bulmak" -Søren Kierkegaard
467597 dedi: En sevdiğiniz filozofu ve hemen yanına o filozofun en beğendiğiniz sözünü yazın. Genişletmek için tıkla... "Mesele hakikati bulmak değil,mesele benim için hakiki olan hakikati bulmak" -Søren Kierkegaard
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 20 Temmuz 2024 #26 İnsanın karakteri onun kaderidir-heraklitos