En sevdiğiniz forum üyeleri

Kasarız ya 2 kişi olunca elmasa çıkmak zor olmuyor. 2 3 haftadır oynamıyorum meta tamamen değişmiş. ADC metası diyorlar. ADC main olarak çok mutluyum.

Kasarız ya 2 kişi olunca elmasa çıkmak zor olmuyor. 2-3 haftadır oynamıyorum meta tamamen değişmiş. ADC metası diyorlar. ADC main olarak çok mutluyum.

Ben de evlendikten sonra 2 yıl ara vermiştim 3 hafta falan oldu başlayalı ama gerçekten Duo şart. Ben orman mainim sen botu kazandırsan zaten seri winleriz.

Şimdi baktım da YKS'ye çok varmış

Ben de evlendikten sonra 2 yıl ara vermiştim 3 hafta falan oldu başlayalı ama gerçekten duo şart. Ben orman mainim sen botu kazandırsan zaten seri winleriz.

Şimdi baktım da YKS ye çok varmış
Takım kaybetmek istemediği sürece rahat win alırız. Normalde 18 19 gün çok ama bana göre az kaldı denilebilir

Takım kaybetmek istemediği sürece rahat win alırız. Normalde 18 19 gün çok ama bana göre az kaldı denilebilir
O halde ben senden haber bekliyorum, bakma zaten full gün oynama şansımız yok. Gündüz işte olduğum için akşamları 7 den sonra 3-4 oyunluk vaktim var. Bir de pazar günleri boşum. Bu saat aralıklarında müsait olursan yazarsın bana takılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…