En sevdiğiniz içecek nedir?

Kolay gelsin hocam, nasıl bu sene turizm sezonunda durumlar?

Limonlu soda best.
Evet aslında limonlu soda çok güzel. Ama şu an aklıma geldi de Maltana sanırım en sevdiğim. Sadece çok az geliyor. Şöyle litrelik maltana olacak

Kışın güzel demlenmiş bir filtre kahve favorim olabilir ama şekerli kahve işinde hiç yokum maalesef. Dışarıda kahve içerken siyah kahveden sıkılırsam latteye ekstra shot attırıyorum en fazla.

Filtre kahve sevmiyorum başımı ağrıtıyor. Yumuşak içimleri severim genellikle ama tabii soğuk ve buzlu olmak şartıyla.

Kolalar evet son zamanlarda çok bozmaya başladı. Gazoz bana pek hitap etmiyor ne yalan söyleyim. Bardağın son kısımlarında şeffaf şuruplar gibi oluyor tadı.

Şalgam babacum.
Bunun için de ya kebap lazım ya da rakı. Hafif nezleyken de çok güzel gidiyor ama acılı olması şart.

Filtre kahve sevmiyorum başımı ağrıtıyor. Yumuşak içimleri severim genellikle ama tabii soğuk ve buzlu olmak şartıyla.
Alışkanlık diyelim valla benim için de. Başta mecburiyettendi sonra severek içmeye başladım artık bırakılmıyor.

Kolay gelsin hocam, nasıl bu sene turizm sezonunda durumlar?
Hocam ben termal otelde çalışıyorum. Kahramankazandayım, tek bir tane var zaten isim vermek doğru olmaz şimdi.
Otelin geceliği bana göre çok pahalı. Kahvaltı dahil akşam yemeği olmadan bir gece 3-4 bin arası. Genellikle cumartesi-pazar günü birlikler çok oluyor. Günü birlik otelde sabah 9 akşam 5-6 gibi bitiyor ve 1000 tl. Dış havuz kullanımıza açık, onun yanı sıra termal suya giriş için ekstra bir para ödeniyordu sanırım emin değilim. Masajdan çok ama çok memnunlar ve o sebeple günü birlik gelenler çok oluyor.

Cumartesi-pazar günü birliklerden minimum 30 kişi geliyordur. Bir tost 300-400 TL civarı. 30 kişinin hepsi en kötü 1 tost yese parayı siz hesap edin. Onun haricinde yabancı kâfile de geliyor, bir şekilde yürüyor.

Termal otel mevzusuna ben hariç herkes bayılıyor sanırım, sıcak suyla kışın bile yıkanmadığım için normal gerçi. Türkiye'de konaklama inanılmaz pahalı bir hal aldı, üstüne böyle mecburi şekilde en az bir öğün yemek yediğiniz yerlerdeki yemek fiyatlarının saçmalığı da cabası. Resmen mecburiyetten faydalanmak oluyor ama alan memnun, veren memnun. Çok daha iyi konumda bile olmamız gerekiyor turizm konusunda. Tekrardan kolaylıklar dilerim.

Çok ama çok teşekkür ederim hocam. Bende termal otellerden ve hamamlardan nefret ederim. Soğuk aylarda bile maksimum ılık, belki çok soğuksa ılığın bir kademe daha sıcağında yıkanıyorum. Soğuk su ile yıkanmak iyi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…