En sevdiğiniz içecek nedir?

Red Bull yaz aylarında benim için keyif işidir, dolabımda olmadan yapamam. 😀
Red Bull favorim değil ama birkaç yıl önce yayıncıların sponsorlu Red Bull dolu dolaplarına çok özenirdim.

Su çok önemli. 7 Oz olan karton bardaklardan günde 20 bardak minimum içiyorumdur hocam. Çok çok önemli.
Karton bardak dediğinize göre beyaz yakalılık seziyorum hocam. Sayenizde Oz ölçüsüne de merak edip bakmış oldum.

Eğer sıcak havada buz gibi soğuk suyu içecekten saymıyorsak Beyaz Monster favorim. Sizlerin nedir?
Şekerli olmasa su yerine hergün enerji içeceği içerdim. Ne kadar güzel olsa da çok zararlı. Bir aydır falan içmiyorum.
Bence düz Coca-Cola düz Pepsi'den iyi, ama Pepsi Max hepsinden iyi. Cola Zero ise direkt rezalet.
Koronadan önce pepsi vs cola zamanı vardı bir ara. O zamanlar Pepsi daha güzeldi fakat artık şekerli su gibi. Cola Turka bile daha iyi.

Şekerli olmasa su yerine hergün enerji içeceği içerdim. Ne kadar güzel olsa da çok zararlı. Bir aydır falan içmiyorum.
Yeşil, beyaz, turuncu ve kırmızı Monster şekersiz. Siz yine de her gün içmeyin tabi. Cola konusunda uyuşamadık hocam maalesef.

Yeşil, beyaz, turuncu ve kırmızı Monster şekersiz. Siz yine de her gün içmeyin tabi. Cola konusunda uyuşamadık hocam maalesef.
Monsterlar güzel gelmiyor. Burn, Black Burn, Redbull, Dark Blue vb. çok hoş. İçmeyince başım ağrıyordu. Ama şeker sıkıntı yapmaya başladığından beri içmiyorum. Bana göre Coca Cola şu an daha iyi. Eskiden Pepsi idi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı