En sevdiğiniz içecek nedir?

Tatlandırıcıların tat bakımından bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Hatta tatlandırıcılar sayesinde tek oturuşta 1-1.5 litre civarı içebiliyorum gönül rahatlığıyla. Eğer içerisinde şeker olsa 1 litrede yaklaşık 250-300 gram şeker vücuduma girecek çünkü.

Şekerin ne kadar zararlı olduğunun ben de farkındayım ama tatlandırıcıların zararlarına da dair henüz kesin yargılar yok. Daha zararlı diyen çalışmalar da var. He zaten doğal stevia bitkisinden yapılanlar kullanılıyor o ayrı. Ama eğer tadındaki değişikliği anlamadıysanız o sizin damaksızlığınız Ben artık içerken iğrenir duruma geldiğim için bıraktım. Hatta tadındaki değişimi nasıl algıladığımı göstermek için henüz tatlandırıcı kullanıldığını anlamamışken yazdığım şikayeti de buldum. Yıl 2017 imiş bu arada.

Şurup gibi olmasını ben sevmiyordum şahsen. Eğer damaksızlık buysa yanılıyorsunuz.

Şurup gibi olmasını ben sevmiyordum şahsen. Eğer damaksızlık buysa yanılıyorsunuz.
Hayır siz "Tatlandırıcıların tat bakımından bir etkisi olduğunu düşünmüyorum" dediniz ya. O değişikliği anlayamamanıza istinaden söylemiştim. Kırdıysam özür dilerim. Bunlar da daha o zaman toplamaya çalıştığım serilerin fotoğrafları Ayrıca sıfır şeker ve tatlandırıcısız çıkarsalar ben yine tamamım. Zaten tatlı geldiği için buzla seyreltip içiyordum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 2.jpg
    222,5 KB · Görüntüleme: 47
Coco-cola klasik. Acılı şalgam, yayık ayran, Redbull.

Kolayı zamanında çok abarttığım için 1 yudum dahi içsem kalbime arılar giriyor İçecek olarak öncelik Monster olsa da Redbull ve Burn'de içerim. Ort. 1-2 ayda 1 kutu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…