Şu an Windows 11 yeni favorim. Ondan önce Windows 8.1'di. Ondan öncesi ise Windows XP service pack 3.
Pop!_OS çok memnun kaldım.
Windows Vista Win 8.1 Windows 10.
Windows 7, MacOS, Pop!_OS, Linux Mint Cinnamon.
Peki neden? Detaylı açıklarsanız iyi olur. Ona göre neyin iyi neyin kötü olduğunu öğreneyeim. (Herkese göre farklılık gösterebilirler. Ama ben yine de sizin görüşlerinizi bekliyorum.)
Böyle yazarsanız sevinirim.
Win 8.1 çünkü çok hızlı açılıyor kötü tarafı artık güncel değil.
Böyle de kısa yazmayın. Biraz uzun yazarsanız açıklayıcı bir şekilde yazarsanız iyi olacak. (@Kurabiye Canavari: Sizin sisteminizde SSD olduğundan veya herhangi bir parçanız yenilendiğinden dolayı hızlı açılıyor. Benim kardeşimin elinde de Windows 8.1 var ama içinde HDD olduğundan özellikle de güncelleştirme olduğunda/geldiğinde aşırı yavaşlıyor. Bunu da ayrıca belirtmiş olayım.)

Windows 10.hayatımda Windows 7, Windows 8.1 ve son olarak Windows 10'u kullandım. O yüzden Windows 10.

Ben hakiki bir Windows delisiyimdir. Ama diğer işletim sistemlerinin de eksi yönlerini ve artı yönlerini (Windows ile ilgili de yazabilirsiniz) yazarsanız sevinirim.

Windows Longhorn tabiiki.Beta aşamalarındaki iso dosyalarını internetten araştırıp Virtualbox a kurarım.Hala Windows a gelmemiş bazı özellikler barındırıyor ve bana göre tasarımı gayet iyi.
Gelmemiş veya gelse bile bilmediğim özellikler:
Sidebar
Aero (Windows 8 den sonra kaldırıldı)
WinFS (NTFS dosya sisteminden daha başarılı ve daha hızlı olduğunu düşünüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…