Haklısınız , sona kabak çekirdeği kalıyor.
Dünyada en çok ay çekirdeği tüketen biziz, hatta birinciyiz ülke olarak; fakat ankette orta sıralarda.
Kaju sen beğenilen kuruyemişsin.
Almak isterim her zaman.
Japonya'da gidip alırım seni.
Usanmadan her dakika yerim kaju.
Kaju bey akrostiş şiiri senin için yazdım. Herkes seni sorar durur, bazıları boykot eder. Japonya ne alaka dersin? Haklısın, j harfinde bulamadım bir şey. Seni seviyoruz kaju.
Açık ara Antep fıstığı. Her seferinde büyük paketin sadece yarısını yiyeceğime kendimi ikna ederek başlıyorum, kız arkadaşımla bana tek paket yetmediği için hep ikincisini açmam gerekiyor. Bağımlılık düzeyinde desem abartmış olmam.
Açık ara Antep fıstığı. Her seferinde büyük paketin sadece yarısını yiyeceğime kendimi ikna ederek başlıyorum, kız arkadaşımla bana tek paket yetmediği için hep ikincisini açmam gerekiyor. Bağımlılık düzeyinde desem abartmış olmam.
Babamın arkadaşı memleketinden getirirdi bize, büyük poşetle. Biz de yemeyi çok severdik, özellikle maç izlerken. Ben küçükken 5-6 yaşlarındayken antep fıstık kabuklarını sobaya atardım. Kabukların ortası delinirdi ilk başta, sonra yavaş yavaş kül olurdu. İzlemeyi çok severdim.