- Makaleler
- 28
Daha fazla
Kavrulmuş Tuzlu Fındık ile Çiğ Fındık içi de güzel gidiyor.Eğer bütçe sıkıntısı varsa ''Tuzsuz Fıstık + Beyaz Çıtır Leblebi'' konfigürasyonunu tavsiye ederim. Tam fiyat/performans.
Eki Görüntüle 626982Eki Görüntüle 626985
Bütçe sıkıntısı yoksa ''Badem + Fındık'' konfigürasyonunu tercih edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 626984Eki Görüntüle 626983
Hepsine oy verdim hepsini seviyorum. Bir de kayısı çekirdeği var. Herkes bilmez. Yer Anadolu çocuğu![]()
Haklısınız , sona kabak çekirdeği kalıyor.Sağlıklı diye tüketenlerin dışında özellikle kabak çekirdeği alıp yiyen görmedim. Karışık kuruyemişte de en sona kalır hep.
Kaju yok mu ben mi göremiyorum?
Babamın arkadaşı memleketinden getirirdi bize, büyük poşetle. Biz de yemeyi çok severdik, özellikle maç izlerken. Ben küçükken 5-6 yaşlarındayken antep fıstık kabuklarını sobaya atardım. Kabukların ortası delinirdi ilk başta, sonra yavaş yavaş kül olurdu. İzlemeyi çok severdim.Açık ara Antep fıstığı. Her seferinde büyük paketin sadece yarısını yiyeceğime kendimi ikna ederek başlıyorum, kız arkadaşımla bana tek paket yetmediği için hep ikincisini açmam gerekiyor. Bağımlılık düzeyinde desem abartmış olmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.