En sevdiğiniz markalar?

Sevdiğim bir marka yok. Alacağım ürünü ya da hizmeti o anda en iyi verenler hangileriyse, hangisi benim isteklerimi karşılıyorsa onları tercih ederim. Eğer başarı durumu birbirine çok yakın düzeyde olan markalar varsa, önceki kullandığımdan farklı olan markayı tercih ederim ki mümkün olduğu kadar çok marka ve ürünü gerçek anlamda kullanmış olurum. Sizlere de tavsiye ederim, böylece her sektörde sadece tek markaya takılıp diğerlerini sosyal mecralarda kötülemezsiniz. Kısacası fanboy denilen oluşumdan olmazsınız...

Cep telefonlarını değil de CPUlarını çok beğenirdim. Zamanında Motorola, Apple'a işlemci sağlıyordu.

Mercedes, Cartoon Network, ASUS, Parliament ( adamlar iyi yapıyorlar )

Sigarayı bırakalı neredeyse 1 sene oldu ama Marlboro'yu tek geçerim. Diğerleri aynı keyfi vermiyordu. Paketi bile ayrı güzel.

Haklısınız. Benimkiler marka fanlığı değil de sempati duyduğum markalar diyelim. Sonuçta hepimiz bu firmalar için müşteriyiz ve en yüksek verimi almak istiyoruz. Ben sadece bazı markaların şişirilmesine karşıyım.

Samsung ve Asus ile hiç sorun yaşamadım diyebilirim.
Pioneer de iyi. Eskilerden en iyi markaları düşünürsek, Grundig ve Philips denebilir. Arçelik ile de çok sorun yaşadığımı söyleyemem. Kingston da öyle. E bir de walkman dinleyicisi olarak Sony ve Aiwa da iyidir. Daha vardır da bunlar yeter şimdilik.

Intel
Nokia(20 senedir çalışıyor o telefon.)
Xbox
Samsung
Mercedes-Benz(The Best or Nothing )
Bosch(Yaşam için teknoloji...)
Nickelodeon(Az mı süngerbob izledik )
Michelin(Daha iyisi yok.)
Asus(Zephyrus serisi varya...)
Rockstar Games(Zaman kalitenin anahtarıdır
Razer(Işıqlı mışıqlı ama kaliteli.)
Netflix(Devrim...)
Lockheed Martin(F22 ve F35)
Sukhoi(Rus mühendisliğinin zirvesi.)
Google(Veri kralı...)

Technopat.net(Tarafsız, özgür ve Adil.)

Kalitesi tecrübe ile sabit markalarım;

Piyano ve Digital Piyano ve benzeri ürünlerde; Yamaha
Ses ürünlerinde; Roland
Otomobil; Mercedes
Mouse olarak; Logitech
Ayrıca; Fender, Bosch, Black&Decker, Duracell, Osram ve Durex.

Kalitesi tecrübe ile sabit markalarım;

Piyano ve Digital Piyano ve benzeri ürünlerde; Yamaha
Ses ürünlerinde; Roland
Otomobil; Mercedes
Mouse olarak; Logitech
Ayrıca; Fender, Bosch, Black&Decker, Duracell, Osram ve Durex.

Müzikle ilgilendiğiniz belli oluyor. Keşke ben de zamanında ilgilenebilseydim.

Duracell'i severim fakat pil teknolojisinde favorim Varta. Hatta onu da ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…