D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mart 2021 #81 @BalikŞuşişi @Shimada Sensei
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 31 Mart 2021 #82 DDLAO dedi: Sevmeyen mi var hocam ya. az oynamadık onu da. Tabii şu kocaman, bir sürü kafalı bir zombi vardı, bir geçememiştim onu ya. Genişletmek için tıkla... Tüm zamanların en iyi oyunu The Last of Us Remastered.
DDLAO dedi: Sevmeyen mi var hocam ya. az oynamadık onu da. Tabii şu kocaman, bir sürü kafalı bir zombi vardı, bir geçememiştim onu ya. Genişletmek için tıkla... Tüm zamanların en iyi oyunu The Last of Us Remastered.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 31 Mart 2021 #83 @Berkay Davas hocam vardı. Web programlama konularında en çok yardım eden kişi. Ancak hala moderatör mü emin değilim.
@Berkay Davas hocam vardı. Web programlama konularında en çok yardım eden kişi. Ancak hala moderatör mü emin değilim.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #84 @Lintos ve @BalikŞuşişi çok iyiler. Lintos'un TLOU2 fotosu çok iyiydi.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 31 Mart 2021 #85 Ekin2407 dedi: Tüm zamanların en iyi oyunu The Last of Us Remastered. Genişletmek için tıkla... Tüm zamanların en iyi oyunlarından biri desek daha iyi olur Half-Life 2 ve DOOM Eternal'a haksızlık olmasın
Ekin2407 dedi: Tüm zamanların en iyi oyunu The Last of Us Remastered. Genişletmek için tıkla... Tüm zamanların en iyi oyunlarından biri desek daha iyi olur Half-Life 2 ve DOOM Eternal'a haksızlık olmasın
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 31 Mart 2021 #86 Ma'at dedi: Ne demek bu? Yani şimdi moderatör değil miyim? Genişletmek için tıkla... Yok, sıralama olarak yanlış yazmışım Doğrusunu hemen yazalım "Bora Dere, AJFA, Ma'at ve moderatörlük yaptığı zamanlarda Vavien." Şimdi oldu sanırım
Ma'at dedi: Ne demek bu? Yani şimdi moderatör değil miyim? Genişletmek için tıkla... Yok, sıralama olarak yanlış yazmışım Doğrusunu hemen yazalım "Bora Dere, AJFA, Ma'at ve moderatörlük yaptığı zamanlarda Vavien." Şimdi oldu sanırım
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 31 Mart 2021 #87 Darth.Vader dedi: Açıkçası ben sizi pek sevmiyorum. Japon kızları iğrenç. Her gördüğümde midem bulanıyor. Hatta sizi göz ardı etmeye çalışmıştım fakat başaramadım. Genişletmek için tıkla... Olsun be. Sen de öyle düşün. Herkes sevecek diye bir şey yok. Japon kızlarını sevmeyebilirsin ama beni göz ardı etmeye çalışman üzdü
Darth.Vader dedi: Açıkçası ben sizi pek sevmiyorum. Japon kızları iğrenç. Her gördüğümde midem bulanıyor. Hatta sizi göz ardı etmeye çalışmıştım fakat başaramadım. Genişletmek için tıkla... Olsun be. Sen de öyle düşün. Herkes sevecek diye bir şey yok. Japon kızlarını sevmeyebilirsin ama beni göz ardı etmeye çalışman üzdü
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 31 Mart 2021 #88 @enes.wtp, @Bora Dere. Bu arada @BalikŞuşişi hiç iş yapmıyor, hep konuşuyor o yüzden hiç sevmiyorum. Biraz iş yahu! (!)
@enes.wtp, @Bora Dere. Bu arada @BalikŞuşişi hiç iş yapmıyor, hep konuşuyor o yüzden hiç sevmiyorum. Biraz iş yahu! (!)
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.023 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 31 Mart 2021 #89 Hadi yine iyisiniz günlük pohpohlanmanızı çıkardınız. Özellikle de @BalikŞuşişi, @Bora Dere ve @Ma'at. Sürprizbozan Şaka bir yana ben de bu yukarıda etiketlediklerimi severim. Bunun dışında @ViooYa, @24099, @SideWinder ve daha birçok kişi var mazide kalma. Her birinin yeri bende ayrıdır.
Hadi yine iyisiniz günlük pohpohlanmanızı çıkardınız. Özellikle de @BalikŞuşişi, @Bora Dere ve @Ma'at. Sürprizbozan Şaka bir yana ben de bu yukarıda etiketlediklerimi severim. Bunun dışında @ViooYa, @24099, @SideWinder ve daha birçok kişi var mazide kalma. Her birinin yeri bende ayrıdır.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #90 @BalikŞuşişi konumu silmişsiniz ama. Siz beni sevmiyorsunuz, ben anladım artık. Neyse durumumda yazıyor zaten aynı şey.
@BalikŞuşişi konumu silmişsiniz ama. Siz beni sevmiyorsunuz, ben anladım artık. Neyse durumumda yazıyor zaten aynı şey.