En Sevdiğiniz Moderatör veya Üye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bahsedeyim bari. Yöneticilerde @Recep Baltaş, çünkü fikir birliğimiz var fikirlerini hep beğenmişimdir. Ayrıca @Ali Güngör ağabey var bir de. İkisinin olduğu videolarda hep bir samimilik var ve bunu severim. Sosyal'de ise saysam saysam bitmeyecek şekilde yazacağım. Bilgisayar Kurdu, cezaların babası @Mikhail Fidan, önceden moderatör olan @Jira dostumuz, beni güldüren @Handsome Reis, @Asım Demir, @R3-4KS1Y0N, sosyaldeki teknik destek sağlayan dostumuz @THE_MILLER, @.I.N.И.A., @Akif, @ProfTech, @rico, @Mr.Acar, @Taptic, @PolatAlemdar34 ve dahasını sayamadığım iyi insanlar. Unuttuysam kusuruma bakma. :kıkırda:
Çok teşekkür ederim. Sağolasın. :D

@Anakin SkywaIker Arada denk geldiğim bir üyedir kendisi. Bana çok kafa dengi geliyor, mizah, samimiyet ne ararsan var maşallah :D.

Yönetici olarak da @Ali Güngör abim. Hiç kızdığını vs. görmedim daha, ne zaman görsem güler yüzlü ve alçak gönüllü. Gerçek hayatta tanışıp, sohbet etmek istediğim insanlardan. :)
Seni unutmuştum dostum kusura bakma yazmamışım. :D

Moderatörlerden @Mert. 3-4 konu hakkında bazı arkadaşlara yardımcı oluyorduk. Nedense daha görmeden samimi buldum :D Değişik bir şey fakat iyi birisine benziyor. Keşke 1-2 yıl önce kayıt olsaydım foruma. Geç kalmışım...

Üyelerden @Silinen üye bilgili fakat çok eleştirici genede seviyorum.
Üyelerden en çok sevdiğim @184424 ve @rico.

Rico ile de fazla konuşmadık fakat samimi bir sohbeti var. Dostum ile felan konuşuyor.... :D

Yöneticilerden @Recep Baltaş ağabey. Sebebi, çok hoş bir insan. Tam böyle en iyi/yakın arkadaş olacak bir insan :) Bu aralar dost bulmak cidden zor....

Gene de kimseyi ayırt etmeyelim. Diğer moderatörler de kırılabilir.

@claus yalnız değilsin hocam, seni biliyorum :D Birisi de çıkıp dememiş " Claus hocam sizi seviyoruz dert etmeyin." diye.... :/ Ben olsam kırılırım vallaha.

giphy.gif

Hocam böyle gıf atman cidden beni kırıyor :/ Üzülüyorum cidden... Alınıyorum harbiden.

Dolar 2 TL Olacak

Bu konuda da laf soktun bana... Fazla söze gerek yok.

Gif'in anlamı; konuda habersizdim ve alıntı yapınca haberim oldu ve teşekkür edip alkışladım. Yani benim durumuma tam uygun gif oldu. :D

O konuda atılan son mesajım sana söylenen bir söz değil. Senin mesajının üstüne gelmiş o kadar. Ben genellikle tartışır iken alıntı yapmam . Lafımı ortaya söylerim. Ama laf sokma amaçlı bir mesaj atıyorsam kesinlikle o mesajda kişinin adı geçer. Mesajlarımı takip ediyorsun muhtemelen. Genelde laf sokmam. Karşı taraf fikir sunuyor ise benimde fikrimi sunarım ve fikirim veya belgeler ile fikrini çürütmeye çalışırım.

giphy.gif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı