fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #21 İlla listeden seçeceksek Big Smoke. Sadece liste değilse; -Big Smoke -Niko Bellic -(Ve tabii ki) Arthur Morgan.
İlla listeden seçeceksek Big Smoke. Sadece liste değilse; -Big Smoke -Niko Bellic -(Ve tabii ki) Arthur Morgan.
KS KS Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 27 Şubat 2023 #22 Shaw Dickerson dedi: Oyunun ana karakterini eklememek absürt olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ama Mason'da bizim kalbimizde.
Shaw Dickerson dedi: Oyunun ana karakterini eklememek absürt olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam ama Mason'da bizim kalbimizde.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.568 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #23 Kratos, Connor, Scorpion, Noob Saibot, Rain, Johnny Cage, Tommy Vercetti, CJ, Franklin, Batman, Johnny Silverhand.
Kratos, Connor, Scorpion, Noob Saibot, Rain, Johnny Cage, Tommy Vercetti, CJ, Franklin, Batman, Johnny Silverhand.
KS KS Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 27 Şubat 2023 #24 fermaNga dedi: İlla listeden seçeceksek Big Smoke. Sadece liste değilse; -Big Smoke -Niko Bellic -(Ve tabii ki) Arthur Morgan. Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? şuradan girip oy vere bilirsiniz hocam. Erenbeys61 dedi: Kratos, Connor, Scorpion, Noob Saibot, Rain, Johnny Cage, Tommy Vercetti, CJ, Franklin, Batman, Johnny Silverhand. Genişletmek için tıkla... Kratos, Tommy ve CJ'e oy vermek istiyorsanız Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?
fermaNga dedi: İlla listeden seçeceksek Big Smoke. Sadece liste değilse; -Big Smoke -Niko Bellic -(Ve tabii ki) Arthur Morgan. Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? şuradan girip oy vere bilirsiniz hocam. Erenbeys61 dedi: Kratos, Connor, Scorpion, Noob Saibot, Rain, Johnny Cage, Tommy Vercetti, CJ, Franklin, Batman, Johnny Silverhand. Genişletmek için tıkla... Kratos, Tommy ve CJ'e oy vermek istiyorsanız Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?
kinglegend Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #25 Arthur Morgan.
KS KS Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 27 Şubat 2023 #26 Beyler ankette olmayan karakterleri şuradan girip oy vere bilirsiniz: Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? purrito dedi: Franklin'i göremedim. Şahsen Michael ve Franklin'i severim. Genişletmek için tıkla... Franklin diğer iki karaktere göre en az sevilen olduğu için pek koymadım.
Beyler ankette olmayan karakterleri şuradan girip oy vere bilirsiniz: Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? purrito dedi: Franklin'i göremedim. Şahsen Michael ve Franklin'i severim. Genişletmek için tıkla... Franklin diğer iki karaktere göre en az sevilen olduğu için pek koymadım.
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #27 Geralt
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Şubat 2023 #28 Arthur Morgan.
KS KS Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 27 Şubat 2023 #29 Lafonde dedi: Arthur Morgan. Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? burada hocam. GeraltOf_Rivia dedi: Geralt Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? 501278 dedi: Arthur Morgan. Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? 590736 dedi: Super Mario nerede? Genişletmek için tıkla... Unuttum. Son düzenleme: 27 Şubat 2023
Lafonde dedi: Arthur Morgan. Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? burada hocam. GeraltOf_Rivia dedi: Geralt Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? 501278 dedi: Arthur Morgan. Genişletmek için tıkla... Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? 590736 dedi: Super Mario nerede? Genişletmek için tıkla... Unuttum.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 27 Şubat 2023 #30 Clash of Clans'da okçu kraliçe unutmuşsun.