Hocam ama Mason'da bizim kalbimizde.Oyunun ana karakterini eklememek absürt olmuş.
Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? şuradan girip oy vere bilirsiniz hocam.İlla listeden seçeceksek Big Smoke.
Sadece liste değilse;
-Big Smoke
-Niko Bellic
-(Ve tabii ki) Arthur Morgan.
Kratos, Tommy ve CJ'e oy vermek istiyorsanız Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?Kratos, Connor, Scorpion, Noob Saibot, Rain, Johnny Cage, Tommy Vercetti, CJ, Franklin, Batman, Johnny Silverhand.
Franklin diğer iki karaktere göre en az sevilen olduğu için pek koymadım.Franklin'i göremedim. Şahsen Michael ve Franklin'i severim.
Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi? burada hocam.Arthur Morgan.
Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?Geralt
Konu 'En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?' En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?Arthur Morgan.
Unuttum.Super Mario nerede?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.