En sevdiğiniz oyun müziği nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim için yeri en özel oyun müziğidir. 2 sene önce PS3 aldığımda içindeki 40 oyundan gözüme çarpan ve ilk girdiğim oyun Uncharted 3 olmuştu (GTA 5, The Last Of Us gibi daha önce oynamadığım çokça kez adlarını duyduğum oyunlara rağmen). Oyunun ismi olsun, kapak görseli olsun, Türkçe dublajlı oluşu olsun ilk ona girmek istedim. Uncharted 4'ü daha önce arkadaşlardan sıkça duymuştum fakat Uncharted 3 hakkında en ufak fikrim yoktu. Her neyse oyunu ilk açtığımda karşıma işte bu müzik çıkmıştı. Tabi hayatımda çöp mobil oyunlardan sonra doğru düzgün kaliteli oyun açmışım menüsü bile çok heyecanladırmıştı. Müzik çok samimi ve hoş. Ne zaman Uncharted 3 ana menüsüne girsem aynı hissi alırım. Bu yüzden oynamayacak olsam bile oyunu açıp menüsünde durduğum ve bu müziği dinlediğim oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı