En sevdiğiniz oyun nedir?

Hala oynuyor musun? Ben hala unutamadım oyunu... Sıkılınca oynuyorum. Çok samimi bir oyun. Sanırım asla unutamayacağım bir oyun.
Ara sıra canım sıkılıyor durduk yere aklıma şöyle yaparsam şu ne der bu ne der diyorum sonra açıyorum deniyorum ve linç yiyeceğim ama oyunu korsan oynuyorum alma fırsatı bir türlü elime gelmedi :d Bu arada kolaylık olsun diye debug mode'dan odalara ışınlanıyorum ki şu ne der bu ne der diye merak ettiğimde uzun sürmesin çünkü aklıma bi ara Sans'ı bağışlarsak ve geri dönmezsek oyunu sıfırlayıp iyi son yaparsak ne olur diye merak etmiştim debug mode'dan direk ışınlandım hiç bir şey
demedi.
 
Ara sıra canım sıkılıyor durduk yere aklıma şöyle yaparsam şu ne der bu ne der diyorum sonra açıyorum deniyorum ve linç yiyeceğim ama oyunu korsan oynuyorum alma fırsatı bir türlü elime gelmedi :d bu arada kolaylık olsun diye Debug Mode'dan odalara ışınlanıyorum ki şu ne der bu ne der diye merak ettiğimde uzun sürmesin çünkü aklıma bir ara Sans'ı bağışlarsak ve geri dönmezsek oyunu sıfırlayıp iyi son yaparsak ne olur diye merak etmiştim Debug Mode'dan direk ışınlandım hiçbir şey.
Demedi.

Anladım. Bende Steam yaz indirimlerinden almıştım undertaleyi. Fiyatı 19 TL'den 7 TL'ye düşmüştü. Fırsat bilip aldım, önceki PC'de korsan oynuyordum :D.
 

Geri
Yukarı