En sevdiğiniz oyun serisi

Barkan

Hectopat
Daha fazla  
Benim kesinlikle Yakuza. Harika kurgulanmış, ara sahne dizaynı ve insanın ağzını açık bırakan olay örgüsü ile her oyunu başyapıt. Puan ortalaması olarak dünyanın en yüksek puan alan oyun serisi, ayrıca 75 aşağı puanı yok. Sizin en sevdiğiniz seri? Ne bu arada en az 3 oyunu olan bir seri olması gerekiyor. Seri üçleme demektir ya da üçlemeden daha fazla olan şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kesinlikle Yakuza. Harika kurgulanmış, ara sahne dizaynı ve insanın ağzını açık bırakan olay örgüsü ile her oyunu başyapıt. Puan ortalaması olarak dünyanın en yüksek puan alan oyun serisi, ayrıca 75 aşağı puanı yok. Sizin en sevdiğiniz seri? Ne bu arada en az 3 oyunu olan bir seri olması gerekiyor. Seri üçleme demektir ya da üçlemeden daha fazla olan şey.
CoD MW ve Yakuza

Call of Duty, her zaman oynar, oynamaya devam ederim. Her oyunu harikadır, AW ve IW bile.

Assassin's Creed.

Puan ortalamasına bakarsak hocam BioShock çok ağır ezer ama :D
2021-05-05 (8).png
2021-05-05 (9).png
2021-05-05 (10).png
Bu arada benim tercihim Witcher.

Uncharted, Far Cry, GTA.
Yakuza serisinin bu kadar sevilmesine şaşırdım. İyi ki indirimde almışım bir tane Yakuza oyununu :D
Edit: Bu arada herhalde yanlış anladım konuyu :D . Üçlemeden kastınız tam olarak ne onu anlamadım. Ama saydıklarımın hepsinin üçten fazla oyunu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı