En Sevdiğiniz Oyunların listesi Var Mı?

1-Minecraft Bedrock Edition
2-WorldBox
3-TheoTown
4-Age of History 2
5-Hearts of Iron 3

1.ELDEN RING
14 kez bitirdim 15.yolda...

2.Sekiro: Shadows Die Twice
"Hesitation is defeat."

3.Red Dead Redemption 2
Arthur Morgan oyun tarihindeki en iyi yazılmış karakterdir.

4.DARK SOULS III (Ringed City DLC'si özellikle)
"Hand it over, that thing... your dark soul. For my lady's painting."

5.The Witcher 3: Wild Hunt
İyi bir RPG veya iyi bir aksiyon oyunu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ama özel bir oyun, yan görev kalitesi, diyalogların kalitesi, ana ve yan karakterleri önemsetebilmesi vs. bu oyunu benim için özel yapıyor.

Bu ilk 5, sonrası benim için çok kafa karıştırıcı oluyor hangisini kaçıncı sıraya koysam gerçekten karar veremiyorum. Konsolum olmadığından listede Bloodborne yok ama bir gün olursa veya PC'ye gelirse eminim ki ilk 3'e girecektir. Sizin konunuza sizin sunumunuzla cevap verdim bence hoş oldu :D

1.ELDEN RING
14 kez bitirdim 15.yolda...

2.Sekiro: Shadows Die Twice
"Hesitation is defeat."

3.Red Dead Redemption 2
Arthur Morgan oyun tarihindeki en iyi yazılmış karakterdir.

4.DARK SOULS III (Ringed City DLC'si özellikle)
"Hand it over, that thing... your dark soul. For my lady's painting."

5.The Witcher 3: Wild Hunt
İyi bir RPG veya iyi bir aksiyon oyunu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ama özel bir oyun, yan görev kalitesi, diyalogların kalitesi, ana ve yan karakterleri önemsetebilmesi vs. bu oyunu benim için özel yapıyor.

Bu ilk 5, sonrası benim için çok kafa karıştırıcı oluyor hangisini kaçıncı sıraya koysam gerçekten karar veremiyorum. Konsolum olmadığından listede Bloodborne yok ama bir gün olursa veya PC'ye gelirse eminim ki ilk 3'e girecektir. Sizin konunuza sizin sunumunuzla cevap verdim bence hoş oldu :D
Güzel olmuş listeniz :). O sırada konsolu olmadığı halde TLOU'yu 1'e geçiren ben :D.

Güzel olmuş listeniz :). O sırada konsolu olmadığı halde TLOU'yu 1'e geçiren ben :D.
İzlediyseniz olabilir aslında ama FromSoftware yapımları izlenerek anlaşılabilecek oyunlar olmuyorlar genelde. Deneyim edince anlıyorsunuz büyülü olduklarını o nedenle Bloodborne'u oynamam lazım benim, elbet bir gün oynarım diye oyunla ilgili hiçbir şeyi görmemeye çalışıyorum. Zaten forumda da çok var bu şekilde bu oyunları deneyim bile etmeden gömenler, ben anlatmaya çalışınca da fanboy damgası yiyorum, üzücü.

1- Red Dead Redemption 2
2- Elden Ring (Bloodborne PC'ye çıkarsa değişebilir.)
3- Devil May Cry 5
4- Devil May Cry 3
5- Sekiro: Shadows Die Twice
6- God of War

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı