En Sevdiğiniz Oyunların listesi Var Mı?

Fivem, MTA RP , SA:MP RP içinde en iyi Roleplay kesinlikle SA;MP'deydi. SA;MP açık ara en hard RP yapılan platform bence bende çok severim.

1-Call of Duty Modern Warfare serisi (infinite warfare önceki tüm CoD oyunlarının bende yeri vardır)
2-Mafia 1
3-The Walking Dead.
4-Battlefield 1942.

1-Call of Duty Modern Warfare serisi (infinite warfare önceki tüm CoD oyunlarının bende yeri vardır)
2-Mafia 1
3-The Walking Dead.
4-Battlefield 1942.
Mafia 1 çiftlik görevi vardı onu geçemeyip bırakmıştım oyunu. O oynadığım kısa sürede bile beni çok etkilemişti. Kilise baskını görevi vardı çatıdan giriyorduk çok hoşuma gitmişti o görev.

Şu an RP konusunda SA:MP ve MTA bitmiş durumdalar neredeyse.
Hocam FiveM giriyorum herkes toxic, MTA'da kimse rol bilmiyor ama SA:MP'de 800-900 kişilik sunucularda hala güzel rol var.

1 - GTA San Andreas.
2 - Bully.
3 - Team Fortress 2.
4 - LEGO Marvel Super Heroes.
5 - Rogue Legacy.

İlk 5'im budur .
Marvel Super Heroes görmek duygulandırdı. Kardeşim ile Super Heroes ve Lord Of The Rings oynardık eskiden .

Lord Of The Rings oynamadım seriyi sevmediğimden dolayı, fakat LEGO Marvel Super Heroes ve LEGO Batman'in kalbimde ayrı yeri vardır.

Mafia 1 diğer oyunlara göre biraz zor gelmişti bana. Araba sürmek silah mekanikleri falan ağırdı.hele o yarış görevi muhteşem kaç kere denedim bilmiyorum geçmek için.
Fakat yine de hikayesini çok seviyorum. Beni bayağı etkilemişti oynamadıysanız Mafia Definitive Edition oynamanızı tavsiye ederim.

Hocam SA:MP'da doğru dürüst rol görülmüyor fazla. Herkes sobeit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…