En sevdiğiniz oyunu almak için ne yaptınız?

Korsan kullanan şahıslar konuya yazmazsa seviniriz. Buraya yazmayı haketmiyorlar çünkü.
Sen kimsin de buna karar veriyorsun? Konu sahibi böyle bir şey belirtmemiş.
Ben ise oyun almak için 1 ay boyunca para biriktirmiştim. Madde bağımlılığı, içki, sigara gibi şeyler olmadığı için rahatça para biriktirmiştim.
O senin işsizliğin, altı üstü bir oyunu alabilmek için bile 1 ay boyunca para biriktiriyorsan o parayı oyunlara değil temel ihtiyaçlara, kişisel gelişimine, harcamalısın. Tabii baba parası altında yaşamayan ve özgür bir bireysen geçerli bu dediklerim.

Sen kimsin de buna karar veriyorsun? Konu sahibi böyle bir şey belirtmemiş.
Ben korsan kullanımına karşı olan bir platformun korsana karşı olan bir kullanıcısıyım. Üstelik korsan savunanı, kullananı, çok güzel bir şey gibi anlatanlardan hiç hazetmem.

O senin işsizliğin, altı üstü bir oyunu alabilmek için bile 1 ay boyunca para biriktiriyorsan o parayı oyunlara değil temel ihtiyaçlara, kişisel gelişimine, harcamalısın. Tabii baba parası altında yaşamayan ve özgür bir bireysen geçerli bu dediklerim.
Altı üstü bir oyunmuş. O oyunu yapmak için kaç kişi emek veriyor haberin yok senin.

Ben korsan kullanımına karşı olan bir platformun korsana karşı olan bir kullanıcısıyım. Üstelik korsan savunanı, kullananı, çok güzel bir şey gibi anlatanlardan hiç hazetmem.
Altı üstü bir oyunmuş. O oyunu yapmak için kaç kişi emek veriyor haberin yok senin.
Geliştirici ekibin maaşını şirket mi ödüyor yoksa oyuncular mı?

Benim harçlığım bile yok 😢.olsa bile o parayla oyun almama izin vermezler.Babam oyun oynamama izin veriyor ama para harcamamı istemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı