Burada söylenirse reklama girebilir. Araştırırsan bulursun bilindik siteler.Hangileri?
Burada söylenirse reklama girebilir. Araştırırsan bulursun bilindik siteler.Hangileri?
Mesela ben GTA 5 almak için bir hafta telefoncuda çalıştım. Sevdim bu arada telefoncuda çalışmayı![]()
Yoo Dolaroldu8.25tl (!)Korsan kurdum.
Sen kimsin de buna karar veriyorsun? Konu sahibi böyle bir şey belirtmemiş.Korsan kullanan şahıslar konuya yazmazsa seviniriz. Buraya yazmayı haketmiyorlar çünkü.
O senin işsizliğin, altı üstü bir oyunu alabilmek için bile 1 ay boyunca para biriktiriyorsan o parayı oyunlara değil temel ihtiyaçlara, kişisel gelişimine, harcamalısın. Tabii baba parası altında yaşamayan ve özgür bir bireysen geçerli bu dediklerim.Ben ise oyun almak için 1 ay boyunca para biriktirmiştim. Madde bağımlılığı, içki, sigara gibi şeyler olmadığı için rahatça para biriktirmiştim.
Ben korsan kullanımına karşı olan bir platformun korsana karşı olan bir kullanıcısıyım. Üstelik korsan savunanı, kullananı, çok güzel bir şey gibi anlatanlardan hiç hazetmem.Sen kimsin de buna karar veriyorsun? Konu sahibi böyle bir şey belirtmemiş.
Altı üstü bir oyunmuş. O oyunu yapmak için kaç kişi emek veriyor haberin yok senin.O senin işsizliğin, altı üstü bir oyunu alabilmek için bile 1 ay boyunca para biriktiriyorsan o parayı oyunlara değil temel ihtiyaçlara, kişisel gelişimine, harcamalısın. Tabii baba parası altında yaşamayan ve özgür bir bireysen geçerli bu dediklerim.
Ben korsan kullanımına karşı olan bir platformun korsana karşı olan bir kullanıcısıyım. Üstelik korsan savunanı, kullananı, çok güzel bir şey gibi anlatanlardan hiç hazetmem.
Geliştirici ekibin maaşını şirket mi ödüyor yoksa oyuncular mı?Altı üstü bir oyunmuş. O oyunu yapmak için kaç kişi emek veriyor haberin yok senin.
Oyuncuların oyunu almasıyla gelen para.Geliştirici ekibin maaşını şirket mi ödüyor yoksa oyuncular mı?
O zaman herkesin almasına gerek yok, oyunun çoğu satışı ilk çıktığı dönemde geliyor.Oyuncuların oyunu almasıyla gelen para.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.