En sevdiğiniz rapçiler kimler?

Eminem, 50 cent, Nas, Ice Cub, son olarak kişiliğini ve çoğu parçasını sevmesem de bazı parçaları harbiden iyi olduğu için drake diyebilirim. Türkçe rap fazla dinlemiyorum hatta neredeyse hiç dinlemem ama hidra ve manga severim hatta arkadaşlarım bu gorusumden dolayı bana çok sövselerde cezayı ve parçalarını hiç beğenmiyorum. Sagopa'da bazı parçaları olmasa beğenmediğim sanatçılar arasında.

Norm her ne kadar mekanın sahibinden sonra çok çok bozduğunu düşünsemde eski parçaları çocukluğumun vazgeçilmezi olduğu için çıktık yine yollara ve depresyon oteli gibi mükemmel parçalar çıkardığı için kalbimde yeri ayrı.

Tüm rapciler arasında en beğendiğim çocukluğumunda vazgeçilmezi dinlemekten bıkmadığım benim için rapin tanrısı Eminemdir.
 
Sagopa Kajmer
No.1
Stabil
Lady Xo
Şarkılarını neredeyse hiç dinlemesem de teknik olarak Maestro, Hidra, Joker ve Murgs 'ü beğenirim.
Çoğu kişi tanımasa da Yiğit Taşçılara yada nam-ı diğer Bitkin Ronin ve Seyit Ali
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tupac Shakur'un yaptığı her işe aşığım, gelmiş geçmiş en iyisi. Onun dışında savaş tanrısı Ice Cube, Gangfather Eazy-E, M&M, aşk adam DMX, Prodigy, Nas, Kendrick Lamar, Nate Dogg, Outlawz ve Big Syke.

Biggie'nin müziğini severim ancak kendisini sevmem, bu yüzden listeye almayacağım. 50 Cent de iyi adamdır ancak müzik kariyerini iyi yürütemedi, listeye almıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı