KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 11 Ağustos 2020 #11 illedelinux dedi: Benim en sevdiğim renk ile başım bir hayli belada, nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Hepsini karıştırın, beyaz rengi oluyor.
illedelinux dedi: Benim en sevdiğim renk ile başım bir hayli belada, nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Hepsini karıştırın, beyaz rengi oluyor.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 11 Ağustos 2020 #12 Fahri Tunahan dedi: Konu ve soru yapmayacağım dedim. Maalesef ben böyleyim. dayanamadım, anket yapmaya karar verdim. Mor ve pembe rengini işaretleyenleri merak ediyorum. Ben siyah rengini seviyorum. Peki sizler? Genişletmek için tıkla... Kırmızı yı severim kırmızı cesaret ve savaşın sembolidir.
Fahri Tunahan dedi: Konu ve soru yapmayacağım dedim. Maalesef ben böyleyim. dayanamadım, anket yapmaya karar verdim. Mor ve pembe rengini işaretleyenleri merak ediyorum. Ben siyah rengini seviyorum. Peki sizler? Genişletmek için tıkla... Kırmızı yı severim kırmızı cesaret ve savaşın sembolidir.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 11 Ağustos 2020 #13 illedelinux dedi: Benim en sevdiğim renk ile başım bir hayli belada, nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Hepsini karıştırın, MESs¹¹ dedi: 1. Ördek yeşili 2. Mor Genişletmek için tıkla... Ördek yeşili harika.
illedelinux dedi: Benim en sevdiğim renk ile başım bir hayli belada, nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Hepsini karıştırın, MESs¹¹ dedi: 1. Ördek yeşili 2. Mor Genişletmek için tıkla... Ördek yeşili harika.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 11 Ağustos 2020 #14 Fahri Tunahan dedi: Turuncu rengini kahverengi olarak degiştirdim. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Ben de yazarak belirttim rengi.
Fahri Tunahan dedi: Turuncu rengini kahverengi olarak degiştirdim. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Ben de yazarak belirttim rengi.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 11 Ağustos 2020 #15 Kerem00 dedi: Sorun değil. Ben de yazarak belirttim rengi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Kerem00 dedi: Sorun değil. Ben de yazarak belirttim rengi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #16 Fahri Tunahan dedi: Hepsini karıştırın, beyaz rengi oluyor. Genişletmek için tıkla... Aksine hep mavi oluyor, hangi renk yapsam bir süre sonra farkında olmadan mavi yaptığımı görüyorum, o yüzden başım belada dedim
Fahri Tunahan dedi: Hepsini karıştırın, beyaz rengi oluyor. Genişletmek için tıkla... Aksine hep mavi oluyor, hangi renk yapsam bir süre sonra farkında olmadan mavi yaptığımı görüyorum, o yüzden başım belada dedim
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 11 Ağustos 2020 #17 illedelinux dedi: Aksine hep mavi oluyor, hangi renk yapsam bir süre sonra farkında olmadan mavi yaptığımı görüyorum, o yüzden başım belada dedim Genişletmek için tıkla... Mavi mavi masmavi, gözleri boncuk mavi.(Kız arkadaşımın gözü ela)
illedelinux dedi: Aksine hep mavi oluyor, hangi renk yapsam bir süre sonra farkında olmadan mavi yaptığımı görüyorum, o yüzden başım belada dedim Genişletmek için tıkla... Mavi mavi masmavi, gözleri boncuk mavi.(Kız arkadaşımın gözü ela)
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #18 Fahri Tunahan dedi: Mavi mavi masmavi, gözleri boncuk mavi.(Kız arkadaşımın gözü ela) Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim gözüm de ela, ela gözlerine kurban olduğum diye bir şarkı vardı zan edersem?
Fahri Tunahan dedi: Mavi mavi masmavi, gözleri boncuk mavi.(Kız arkadaşımın gözü ela) Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim gözüm de ela, ela gözlerine kurban olduğum diye bir şarkı vardı zan edersem?
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 11 Ağustos 2020 #19 umut_938 dedi: Şeffaf. Genişletmek için tıkla... Beyaz olsun, bu sefer. Anlaşalım. Beyaz diyelim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 11 Ağustos 2020 #20 Mavi ve turuncu sanırım, şunun gibi işte: