En sevdiğiniz sanatçı

CHRİS W4LKER

Decapat
Sanatçı dediğim ressam falan genel kapsamda sanatçı değil. Şarkıcılar arasından en sevdiğiniz hangisi? Benim profil fotoğrafımdan anlarsınız kim olduğunu. Sevmeyi bırak, aşığım bu adama. Gerçekten aşırı kıymetli bir sanatçımızdı. Bakın sizden bir şey rica edeceğim. İlk olarak şu şarkıyı dayanın ve dinlemeye çalışın;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kulaklarınız istifa edebilir ancak dayanın biraz. Dinlediniz mi? Tamamdır, şimdi bunu dinleyin!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşte Barış Manço'yu bu yüzden seviyorum! Peki sizin en sevdiğiniz sanatçı kim? Yabancı olur Türk olur eskilerden olur yenilerden olur. (Yeni nesil olanlar ilk attığım şarkı gibi biraz ama yabancı olursa yine olabilir) Neyse işte hangisini en çok seviyorsanız.

Taha Duymaz, dünya standartlarının üzerinde bir sanatçıdır. Hatta standartları Taha Duymaz belirler. Taha abime bakın hele. Son tava bükücüden son kulak bükücüye evrilmiş.

Şaka bir yana en sevdiğim sanatçı yok. Her sanatçının her şarkısını beğenmediğimden en iyisi budur da diyemiyorum.

Edit: Başıma bela istemiyorum, lütfen şarkıyı dinlemeyin. Allah korusun ölürsünüzü falan...

Taha Duymaz, dünya standartlarının üzerinde bir sanatçıdır. Hatta standartları Taha Duymaz belirler. Taha abime bakın hele. Son tava bükücüden son kulak bükücüye evrilmiş.

Şaka bir yana en sevdiğim sanatçı yok. Her sanatçının her şarkısını beğenmediğimden en iyisi budur da diyemiyorum.

Anladım, kişiden kişiye göre değişiyor sanırım. Çünkü Barış Manço'nun beğenmediğim şarkısı yok. Hangi Barış Manço şarkısına girsem aşırı beğeniyorum. Kalbim huzurla doluyor neden bilmiyorum.

Benim için kimse Barış Manço yerini tutamaz ama bu da efsane bir sanatçımızdı.

Benim için kimse Barış Manço yerini tutamaz ama bu da efsane bir sanatçımızdı.
Barış Manço da benim için yeri ayrıdır. Ama Müslüm Gürses ayrı başkadır benim için. O kadar güzel şarkıları var ki. Şarkı söylemek için söylemiyor. Şarkıyı dinlerken sözlerine dikkat ediyorum o kadar kaliteli sözler ki gerçekten benim için en iyi sanatçılardan birisidir Müslüm Gürses.

Neyse işte hangisini en çok seviyorsanız.

Mantıklı düşünmem gerekirse;

1667683758559.png

Hidra.
Duygusal düşünmem gerekirse;

1667683799387.png

Norm Ender.
Norm Ender dememin sebebi yıllardır lisenin başlarında vesaire çok dinlemem. Anısı çok enderin.

Barış Manço da benim için yeri ayrıdır. Ama Müslüm Gürses ayrı başkadır benim için. O kadar güzel şarkıları var ki. Şarkı söylemek için söylemiyor. Şarkıyı dinlerken sözlerine dikkat ediyorum o kadar kaliteli sözler ki gerçekten benim için en iyi sanatçılardan birisidir Müslüm Gürses.
İki sanatçınında gerçekten çok anlamlı çok kaliteli sözleri var. Barış Manço olur Müslüm Gürses olur Cem Karaca olur. Şimdi yapılan şarkılara bakınca içim acıyor...... "Lötfen lötfaaaaannn cam bordak olsun lötfaaaaaaan" Yemin ederim istifra edesim geliyor şuracıkta.

Hidra.
Kulağıma hitap ediyor ve güncel sorunları inanılmaz bir yazarlık ile harmanlıyor.

Massaka.
O da tarzıma hitap ediyor. Tek eksiği kitlesi, Elraenn ile ünlenmiş olması ve yeni halinin pek iyi olmaması.

Sagopa Kajmer.
Öz abim desem abartmam lirik kalitesi mükemmel.

Dr. Fuchs.
Bu adam bi başka hocam inanılmaz güzel yapıyor bu işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı