En sevdiğiniz sanatçı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sanatçı dediğim ressam falan genel kapsamda sanatçı değil. Şarkıcılar arasından en sevdiğiniz hangisi? Benim profil fotoğrafımdan anlarsınız kim olduğunu. Sevmeyi bırak, aşığım bu adama. Gerçekten aşırı kıymetli bir sanatçımızdı. Bakın sizden bir şey rica edeceğim. İlk olarak şu şarkıyı dayanın ve dinlemeye çalışın;

Kulaklarınız istifa edebilir ancak dayanın biraz. Dinlediniz mi? Tamamdır, şimdi bunu dinleyin!

İşte Barış Manço'yu bu yüzden seviyorum! Peki sizin en sevdiğiniz sanatçı kim? Yabancı olur Türk olur eskilerden olur yenilerden olur. (Yeni nesil olanlar ilk attığım şarkı gibi biraz ama yabancı olursa yine olabilir) Neyse işte hangisini en çok seviyorsanız.

Cem karaca benim için bir ayrıdır

Evet, az önce dediğim gibi. Cem Karaca, barış akarsu, Barış Manço, haluk levent. Bunları aşırı seviyorum hepsi mükemmel sanatçı. Ama aralarından en sevdiğim Barış Manço.

Barış Manço, Cem Karaca gibi sanatçılar Türkiye'nin en önemli sanatçılarından.

Kayra. Ben de yeri çok ayrıdır.

Şu şahesere de bakıp anlayabilirsiniz nasıl bir MC olduğunu. Farazi'nin yaptığı en iyi beatler arasındadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı