CHRİS W4LKER
Decapat
Sayılır hocam, diğerleride bilsin grup olabilir sayılıyor.Sagopa Kajmer, Barış Manço, Cem Karaca, grup sayılırsa Metallica.
Sayılır hocam, diğerleride bilsin grup olabilir sayılıyor.Sagopa Kajmer, Barış Manço, Cem Karaca, grup sayılırsa Metallica.
Sanatçı dediğim ressam falan genel kapsamda sanatçı değil. Şarkıcılar arasından en sevdiğiniz hangisi? Benim profil fotoğrafımdan anlarsınız kim olduğunu. Sevmeyi bırak, aşığım bu adama. Gerçekten aşırı kıymetli bir sanatçımızdı. Bakın sizden bir şey rica edeceğim. İlk olarak şu şarkıyı dayanın ve dinlemeye çalışın;
Kulaklarınız istifa edebilir ancak dayanın biraz. Dinlediniz mi? Tamamdır, şimdi bunu dinleyin!
İşte Barış Manço'yu bu yüzden seviyorum! Peki sizin en sevdiğiniz sanatçı kim? Yabancı olur Türk olur eskilerden olur yenilerden olur. (Yeni nesil olanlar ilk attığım şarkı gibi biraz ama yabancı olursa yine olabilir) Neyse işte hangisini en çok seviyorsanız.
Evet, az önce dediğim gibi. Cem Karaca, Barış Akarsu, Barış Manço, Haluk Levent. Bunları aşırı seviyorum hepsi mükemmel sanatçı. Ama aralarından en sevdiğim Barış Manço.Cem karaca benim için bir ayrıdır
Evet, az önce dediğim gibi. Cem Karaca, barış akarsu, Barış Manço, haluk levent. Bunları aşırı seviyorum hepsi mükemmel sanatçı. Ama aralarından en sevdiğim Barış Manço.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.