En sevdiğiniz şarkıcılar veya gruplar

Katılım
8 Nisan 2021
Mesajlar
17.324
Makaleler
10
Çözümler
165
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Red Devil RX 6600 XT
-R5 3600 (4.4GHz 1.225v)
-TUF B550M-E Wi-Fi
-Ballistix 2x8 3200C16
-A2000 500GB
-Gammaxx L240 V2 RGB
-MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2
TUF VG249Q1R 165Hz 1ms
K55 Pro XT
Basilisk V2
BlackShark V2 X
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar, (en çok) hangi şarkıcıları veya grupları seviyorsunuz ve neden?

Ben başlıyorum:

Chris musser (eskiden from ashes to New, şu anda the ghost of me), kendisini cidden severim tam benim tarzımda müzikler yapıyor diyebilirim. Sesini beğeniyorum ve ayrıca cidden hem karizmatik hem de yakışıklı adam Allah nazardan saklasın :D hikaye atıp etiketleseniz görür teşekkür eder yorum atsanız beğenir yanıt verir yani cidden bizden biri diyebilirim. Tabii bunu biraz da aşırı fazla takipçisi olmamasına bağlıyorum en azından Instagram özelinde. Hatta geçenlerde beni de takip etmeye başladı ve mutlu oldum takipçilerine geri takip de yapabiliyor :)

Benjamin burnley (breaking benjamin), benjamin abimiz de chris musser gibi bence hem karizmatik ve gençliğinde cidden yakışıklı da bir adamdı. Müziğine zaten değinmeme gerek yok diye düşünüyorum, phobia gibi efsane bir albümde topless gibi benim rezalet bulduğum bir şarkıyı seslendirmese iyiymiş :) onun dışında benim gözümde chris ile beraber benim müzik zevkimi taşıyan efsane bir adam.

Matt brandyberry (from ashes to New), zamanında chris musser ile birlikte from ashes to New grubunda rüzgar estiren aslen rapçi fakat Rap'i, rock ve metal müzik türlerine inanılmaz şekilde iyi yediren bir abimiz. Yeni lead vokal danny case ile de iyi iş çıkarıyorlar bugün 3. karantina cover albümünü çıkardılar. Eve gidince dinleyeceğim :)

Chester bennington (linkin park), yani ne desem bilemiyorum açıkçası, 41 yaşında kıydı canına. Çok bir şey söylememe de gerek yok herkes biliyordur chester bennington efsanesini. Given up şarkısı ile yaptığı o 17 saniyelik çığlık hala kulaklarımda. Tekrardan, rıp chester.

Daha çok var sevdiğim ancak çok da uzun tutmak istemiyorum, sıra sizde :)
 
Metal müzik dinlerim ,dinlediğim grupların hepsini da ayrı ayrı severim ama Slipknot benim için başka. Ufkumun açılmasında çok büyük katkısı olan bir grup. Ayrıca Silencer,Guns N' Roses,Iron Maiden,Mayhem,Burzum,Emperor,Black Sabbeth,Venom,Rammstein,Metallica,Scorpions,Soulfly,Bullet For My Valentine,Korn,Thirty Seconds to Mars,Avenged Sevenfold,Three Days Grace,Slayer,Static-X,Ghost,Poison,Iced Earth,Anathema,Nirvana,Axel Rudi Pell... gibi grupları da çok severim.
 

Geri
Yukarı