Berkayarda Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #11 "Yurtta sulh, cihanda sulh." "Türk milleti ahlakça yüksek karakterli, akıl ve zeka bakımından kuvvetli, cesur ve kararlıdır." "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." "Türk milletinin karakterine en uygun olanı, Türk milletinin tabiatına en uygun olanı, Türk milletinin tarihine en uygun olanı budur." "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız, bu yeterlidir." "Hiçbir şey için, insan için yapmadıkça, insanın en kutsal ve en değerli varlığı, zaman, boşa geçmiş demektir." "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." "Büyük Türk milleti!... Göğsünde bütün insanlık için yanan ateşi görmedin mi?" "Benim iki büyük eserim vardır: Biri Türkiye Cumhuriyeti, öteki Türk milleti."
"Yurtta sulh, cihanda sulh." "Türk milleti ahlakça yüksek karakterli, akıl ve zeka bakımından kuvvetli, cesur ve kararlıdır." "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." "Türk milletinin karakterine en uygun olanı, Türk milletinin tabiatına en uygun olanı, Türk milletinin tarihine en uygun olanı budur." "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız, bu yeterlidir." "Hiçbir şey için, insan için yapmadıkça, insanın en kutsal ve en değerli varlığı, zaman, boşa geçmiş demektir." "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir." "Büyük Türk milleti!... Göğsünde bütün insanlık için yanan ateşi görmedin mi?" "Benim iki büyük eserim vardır: Biri Türkiye Cumhuriyeti, öteki Türk milleti."
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 9 Ağustos 2023 #12 Dead Girl dedi: En sevdiğiniz sözleri yazın. Ben başlayayım: Gülmeyi tekrar öğretemezsin. Darbeyi çok kez yiyen insana. ~No. 1~ Kendinize iyi bakın, ya da bakmayın bu kimsenin umurunda değil, bunu da unutmayın. ~No. 1~ Genişletmek için tıkla... Varlığım sonrasızlıkltan... -Özdemir Asaf
Dead Girl dedi: En sevdiğiniz sözleri yazın. Ben başlayayım: Gülmeyi tekrar öğretemezsin. Darbeyi çok kez yiyen insana. ~No. 1~ Kendinize iyi bakın, ya da bakmayın bu kimsenin umurunda değil, bunu da unutmayın. ~No. 1~ Genişletmek için tıkla... Varlığım sonrasızlıkltan... -Özdemir Asaf
micah7775 Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 178 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #13 Dead Girl dedi: En sevdiğiniz sözleri yazın. Ben başlayayım: Gülmeyi tekrar öğretemezsin. Darbeyi çok kez yiyen insana. ~No. 1~ Kendinize iyi bakın, ya da bakmayın bu kimsenin umurunda değil, bunu da unutmayın. ~No. 1~ Genişletmek için tıkla... Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı.
Dead Girl dedi: En sevdiğiniz sözleri yazın. Ben başlayayım: Gülmeyi tekrar öğretemezsin. Darbeyi çok kez yiyen insana. ~No. 1~ Kendinize iyi bakın, ya da bakmayın bu kimsenin umurunda değil, bunu da unutmayın. ~No. 1~ Genişletmek için tıkla... Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı.
ahmetKs Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 303 Çözümler 2 9 Ağustos 2023 #14 Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2023 #15 Bak anlaşmanı... Ne diyorsun dayı? Ulan Joe, napıcanız ulan Joe'ya! Lan beni götürün Joe'yu niye götürüyorsun! -Murat Engin Ekin
Bak anlaşmanı... Ne diyorsun dayı? Ulan Joe, napıcanız ulan Joe'ya! Lan beni götürün Joe'yu niye götürüyorsun! -Murat Engin Ekin
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 9 Ağustos 2023 #16 Ateşle oynayan; ya evini yakar, ya da kendini.
K kufurbazgizemlirapci Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #17 Tanrı ve asker: İkisi de bir tehlike anında hatırlanır. Tehlike geçince asker lanetlenir, tanrı ise unutulur!
Tanrı ve asker: İkisi de bir tehlike anında hatırlanır. Tehlike geçince asker lanetlenir, tanrı ise unutulur!
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 9 Ağustos 2023 #18 Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #19 Yalnızlık tehlikeli şeydir, diğer insanlarla nasil vakit kaybettiğinizi anlıyorsunuz.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Ağustos 2023 #20 Dead Girl dedi: En sevdiğiniz sözleri yazın. Ben başlayayım: Gülmeyi tekrar öğretemezsin. Darbeyi çok kez yiyen insana. ~No. 1~ Kendinize iyi bakın, ya da bakmayın bu kimsenin umurunda değil, bunu da unutmayın. ~No. 1~ Genişletmek için tıkla... "İnsan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir, çünkü insan imkansızın ötesine de geçebilir" .
Dead Girl dedi: En sevdiğiniz sözleri yazın. Ben başlayayım: Gülmeyi tekrar öğretemezsin. Darbeyi çok kez yiyen insana. ~No. 1~ Kendinize iyi bakın, ya da bakmayın bu kimsenin umurunda değil, bunu da unutmayın. ~No. 1~ Genişletmek için tıkla... "İnsan imkansızı başarabilir sözü yetersizdir, çünkü insan imkansızın ötesine de geçebilir" .