En sevdiğiniz Technopat üyeleri

Özellikle Marix'e ve Lapsekilli Big Smoke'a insanlara ettikleri yardımlardan dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Ne demek. Vaktimiz yettiğince bilgimiz doğrultusunda yardım etmeye devam edeceğim.

Benim bu birkaç yıllık süreç içerisinde tanıştığım insanların tamamı elbette ben bunu yazana kadar aklıma gelmeyecektir, hepsinden özür dileyerek başlamak isterim.

Ben bu listeye öncelikle arasında bulunduğum ve gerçekten bir aile hissiyatı veren moderasyon ekibini yazmak isterim. Bu ekibin içerisinde @Bora Dere, @Astiva, @160634 (Develerium), @300319 kesinlikle başları çeker, alınmak gücenmek olmasın.

Ardından buraya ilgi duymamı sağlayan, bilgi birikimleriyle gerçekten beni etkilemiş olan insanlardan bahsetmek isterim. Bu kişiler @24099 (Akil Gündoğan), @Samotne Ciasteczka, @Kerem00 ve daha aklıma gelmeyen niceleri.

Ve son olarak, beni gerçekten güldüren ve neşelendiren insanlar... Birçoğu troll konular açtıkları için isimlerini burada vermem belki gücenmelerine yol açabilir. Ancak mizahi bakış açısını kendime çok yakın bulduğum @Xantern'i eklemeden asla geçemem, seviliyorsun <3

Son düzenleme:
Çok tehlikeli ekip 😎

Tüm moderatörler dostumdur, ama özellikle etiketlediklerimle daha da etkileşim halindeyim ve iyi insanlar hepsi...

@Kaanolovski
@Blacksidemre
@Artoria Pendragon
@Teru
@Wlixe
@Bayram Tempest
@iKayraOnur
@Pigasor05
@GFYT
@borisyeisar
@Astiva
@Emir M.
@Lime

Unuttuklarım varsa özür dilerim hepinizin yeri ayrı bende :)

Üye olaraksa @Marix ve @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam, yardımlarınız için ikinize de teşekkür ederim.
Alındım, darıldım. Gece gece bütün tadım kaçtı. Mutluydum oysaki 😣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı