En sevdiğiniz ülke nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam siz "Türkiye diyenler" deyince batıyı genel olarak aldım. Hem insanlar cinsellik ihtiyacı için evlenmiyor. Hem doğru. Cinsellik öğretilmeli. Ülkemizin yönetimi, adaleti vs. b*ktan. Ama Amerika da güllük gülistanlık değil. Başka ülke olsa neyse. O Amerika'nın yarısı Trump gibi adamdan oluşuyor. Hatta Trump pandemide artist artist davranmasaydı, yalakalık yapıp hata ettim deseydi(seçimi kazanmak için) Trump yine kazanmıştı şu an.

İfadeler: 900
Türk hükümetine karşı, Nazi "bilim" adamlarını (çoğusu yüzlerce hatta binlerce yahudinin ölümüne sebep oldu) ülkesine gizlice getiren (bkz. Operation Paperclip) ve halkından bir sürü bilgiyi gizleyen ülkenin yönetimini mi savunuyorsun sırf cinsel eğitim için?

Seviyorum dostum, seni ilgilendirir mi? Asgari ücret demişsin, param olsa yazmışım yanına? Nedir bu yurt dışı sevdası? Biz bilmiyoruz sanki ülkemizin durumunu...

İfadeler: 900
Hocam siz ne diyorsunuz yahu Amerika çok güzel bir ülke halkı güllük gülistanlık hükümet halkını çok seviyor ve destekliyor, onlar yalan haber inanmayın siz(!)
Hem de cinsel eğitim veriyorlarmış oha chat inanabiliyor musunuz buna?

Siz bize ülkesi savaştayken padişahı ülkeden kaçan bir toplumun yaşadığı ülkeyi mi savunuyorsunuz?

Türkiye çok yaşa.

Boş milliyetçiliği bir kenara bırakırsam gözüm kapalı Almanya diyorum. Adamların altında imzası olmayan şey yok. Filozof, futbolcu, bilim adamı, general...

İngiltere havasına bayılıyorum.

Arkadaşlar Konu'dan sapmayın lütfen kavga etmenize gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…