En sevdiğiniz ülke nedir?

• Konuyu başlatan 382019
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 290
  • Görüntüleme 18.583
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kardeşim.

Cinselliği öğreten. Ekonomi iyi olduğu için ülkede paragöz kadın sayısı Türkiye'ye göre az ve bu yüzden isteyen istediği kişi ile evlenebiliyor. Bunun sayesinde insanlar cinsel ihtiyacını karşılayabiliyor. Bu yüzden Amerika'da tecavüz oranı Türkiye'ye göre fazla.

Cinselliği öğretmeyen. Berbat bir ekonomi olduğu için paragöz kadın sayısı diğer ülkelere göre fazla olduğu için herkes istediği kişi ile evlenemiyor. Bu yüzden cinsel ihtiyacını bazı kişiler gideremiyor. Bu yüzden Türkiye'de tecavüz suçu Amerika'ya göre az.

Arkadaş mantık ya. Azıcık mantık kursan anlarsın dediğimi.
Hocam siz "Türkiye diyenler" deyince batıyı genel olarak aldım. Hem insanlar cinsellik ihtiyacı için evlenmiyor. Hem doğru. Cinsellik öğretilmeli. Ülkemizin yönetimi, adaleti vs. b*ktan. Ama Amerika da güllük gülistanlık değil. Başka ülke olsa neyse. O Amerika'nın yarısı Trump gibi adamdan oluşuyor. Hatta Trump pandemide artist artist davranmasaydı, yalakalık yapıp hata ettim deseydi(seçimi kazanmak için) Trump yine kazanmıştı şu an.

• Beğen
İfadeler: 900
Düşünsene 50 milyon aptal bir toplum, sırf sen bu ülkeyi dolandır diye sana oy veriyor. Kim suçlu ki? Emin ol suç yöneten kişide değil, ona oy verenlerde. Düşünsene 50 milyon geri zekalı sırf sen ülkeyi dolandır diye sana oy veriyor. Ben de dolandırırım bu ülkeyi kimse kusura bakmasın.
Türk hükümetine karşı, Nazi "bilim" adamlarını (çoğusu yüzlerce hatta binlerce yahudinin ölümüne sebep oldu) ülkesine gizlice getiren (bkz. Operation Paperclip) ve halkından bir sürü bilgiyi gizleyen ülkenin yönetimini mi savunuyorsun sırf cinsel eğitim için?

Cennet vatan anladık ama ne doğaya, insana, hayata saygı var. Zaten alım gücü yok, insana önem verilmiyor ki 2800TL asgari ücret nedir hep zam veriyorlar sonra bütün ürünlere yüzde yüz, yüzde üç yüz zam daha ekliyorlar. Ne anladık maaşa zamdan? Eğitim, zaten konuşmak bile depresif yapıyor beni. Tecavüz, şiddet, öldürme, bomboş siyaset konuları falan daraldım artık. Param olsa bile tercih etmem, vatandır kan döktük ona asla lafım yok ama yaşam kalitesi yoksa bu ülke yaşamaya değer değildir. Gidin sorun çoğu genç yurtdışına çıkmak için can atıyor. Böyle bir nesil olması bizim suçumuz değil bu vatanın da suçu değil, çoğu şey beyinde bitiyor. İlk imkanda yurtdışına çıkmak dileğiyle.
Seviyorum dostum, seni ilgilendirir mi? Asgari ücret demişsin, param olsa yazmışım yanına? Nedir bu yurt dışı sevdası? Biz bilmiyoruz sanki ülkemizin durumunu...

• Beğen
İfadeler: 900
Hocam siz "Türkiye diyenler" deyince batıyı genel olarak aldım. Hem insanlar cinsellik ihtiyacı için evlenmiyor. Hem doğru. Cinsellik öğretilmeli. Ülkemizin yönetimi, adaleti vs. b*ktan. Ama Amerika da güllük gülistanlık değil. Başka ülke olsa neyse. O Amerika'nın yarısı Trump gibi adamdan oluşuyor. Hatta Trump pandemide artist artist davranmasaydı, yalakalık yapıp hata ettim deseydi(seçimi kazanmak için) Trump yine kazanmıştı şu an.
Hocam siz ne diyorsunuz yahu Amerika çok güzel bir ülke halkı güllük gülistanlık hükümet halkını çok seviyor ve destekliyor, onlar yalan haber inanmayın siz(!)
Hem de cinsel eğitim veriyorlarmış oha chat inanabiliyor musunuz buna?

Türk hükümetine karşı, Nazi "bilim" adamlarını (çoğusu yüzlerce hatta binlerce yahudinin ölümüne sebep oldu) ülkesine gizlice getiren (bkz. Operation Paperclip) ve halkından bir sürü bilgiyi gizleyen ülkenin yönetimini mi savunuyorsun sırf cinsel eğitim için?
Siz bize ülkesi savaştayken padişahı ülkeden kaçan bir toplumun yaşadığı ülkeyi mi savunuyorsunuz?

Türkiye çok yaşa.

Boş milliyetçiliği bir kenara bırakırsam gözüm kapalı Almanya diyorum. Adamların altında imzası olmayan şey yok. Filozof, futbolcu, bilim adamı, general...

İngiltere havasına bayılıyorum.

Arkadaşlar Konu'dan sapmayın lütfen kavga etmenize gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı