En sevdiğiniz yayıncı hangisi?

311179

Hectopat
Makaleler
7
En sevdiğiniz yayıncı kimdir ve nedeni ile birlikte. Facebook, Twitch ... farketmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sevdiğiniz yayıncı kimdir ve nedeni ile birlikte. Facebook, Twitch ... farketmez.
Birden fazla yayıncı izliyorum ve seviyorum ama illaki de birini seciceksem ya Kendinemuzisyen yada Jahrein derim. Jahrein zaten youtuberlar ile atisip duruyor buyuzdende çok yanlis tanındı zaten ben şahsen her yayını olmasa cogu yayınını izliyorum Kendinemuzisyen e gelicek olursam bana göre en karakterli yayıncılar dan samimi ve özgün.

Türk ise: Wtcn
Türk değil ise: Shroud
Wtcn'ı neden sevdiğimi bilmiyorum, Shroud ise güzel oynuyor, izlerken film hissiyatı veriyor.

En sevdiğim yayıncı Easter GamersTv olabilir. Eskiden Twitch ve YouTube odaklı gidiyordu. Fakat son zamanlarda Facebook ve YouTube odaklı gitmeye başladı. Yeni çıkan çoğu korku oyunlarını ve hikayeli oyunları en fazla kanalına yükleyen yayıncı olduğu için bendeki yeri ayrıdır. Çoğu bilmediğim ve yeni korku oyunlarını sürekli olarak oynuyor. Sohbetleri eskiden daha iyiydi. Fakat son zamanlarda artık komik olmayan espriler de yapabiliyor.
@26318 sanki son zamanlarda çok fazla sevmiyordun, doğru mudur?

Bir diğer sevdiğim yayıncılar ise Can Sungur ve Acemi Filozof olabilir. Özellikle Can Sungur'un Yakuza ve Death Stranding serisini sürekli olarak takip ederdim. Tarih konusunda ise Acemi Filozof'u (Ceren Sungur) takip ederim. Kendi alanı olan Türk tarihi üzerine çalışmalara yapmaktadır.

Ben fazla izlenen yayıncıları pek sevmiyorum. Çünkü Twitch'te parayı bulan chati bırakıyor, samimiyetsiz oluyor. O yüzen bence en iyi yayıncılar 500-2k arası izlenenler.

Elraenn ve Jahrein olabilir. Yayınlarını izlerken çok eğlenceli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…